Νέα Ιστοσελίδα & Fan Page για την Ειρήνη Παρίση!

Νέα ιστοσελίδα (http://www.eiriniparisi.gr ) και fan page (https://www.facebook.com/eirini.parisi) έχει εδώ και λίγες ώρες η Ειρήνη Παρίση. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που έχει ένα από τα πιο δυνατά Ελληνικά προσωπικά προφίλ στο facebook (https://www.facebook.com/eirini.parisib) αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα βήμα στο χώρο των Social Media.

Στις σελίδες αυτές θα υπάρχει σωστή προβολή της δουλειάς της, των live εμφανίσεων της, της επερχόμενης δισκογραφικής κίνησής της, καθώς και πλούσιο υλικό σε φωτογραφίες & video.
Με αφορμή λοιπόν την δημιουργία των δύο σελίδων της, η Ειρήνη Παρίση φωτογραφήθηκε στο Μέγαρο Γαλανόπουλου από τον φακό του Γιάννη Ανδριόπουλου. (http://www.iandriopoulos.com)
Από την φωτογραφίση αυτή ήδη έχουν κοινοποιηθεί μερικές φωτογραφίες και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες. Τα ρούχα της φωτογράφισης κάποια ανήκουν στην ταλαντούχα σχεδιάστρια Νέλλα Ιωάννου (https://www.facebook.com/nellaioannoucouture) και κάποια είναι από το κατάστημα της Μαρίας Παπασταμοπούλου Fonte. Τα κοσμήματα είναι από το κατάστημα Double Trouble της Έλενας Αυγερινού, τα γυαλιά από το alta vista ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, τα παπούτσια από το MIHAILIDIS (mihailidisshoes.com) & τα καλλυντικά της M.A.C. (http://www.maccosmetics.gr/)



Η Ειρήνη Παρίση στα Social Media:

Official Website: http://www.eiriniparisi.gr

Facebook Profile: https://www.facebook.com/eirini.parisib


Ειρήνη Παρίση mini bio

Η Ειρήνη Παρίση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα.
Διανύει εννέα χρόνια ήδη στον καλλιτεχνικό χώρο και μετράει σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Η πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο «ΘΕΛΩ» είναι γεγονός και έχει την υπογραφή της Εύης Ρακοπούλου στους στίχους και του Δημήτρη Βρετού στην μουσική & ενορχήστρωση.
Το προσωπικό προφίλ της Ειρήνης στο facebook το οποίο και επιμελείται η ίδια μετράει 5000 φίλους και κοντά 19000 followers και είναι ένα από τα πιο δυνατά και δυναμικά στην Ελλάδα
Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 2 χρόνια η Ειρήνη Παρίση γνωρίζει μεγάλη επιτυχία έχοντας τον πρώτο ρόλο σε σχήματα νυχτερινών μαγαζιών της επαρχίας. (Φέτος θα την βρείτε στα Αστέρια στην Πάτρα)
Η Ειρήνη Παρίση ετοιμάζει νέα προσωπική δουλειά που πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια