ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟΝ ΑΜ-Θ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ

Ένας Κρητικός από τα Χανιά ζήτησε και μπήκε στο ψηφοδέλτιο Ξάνθης του Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, του οποίου ηγείται ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.


Πρόκειται για τον Πολιτευτή των ΑΝΕΛ στα Χανιά, έναν από τους πιο ανυποχώρητους Έλληνες, τον Παντελή Καπαρουδάκη.


Γι’ αυτό το γεγονός ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:


«Η Κρήτη στο πλευρό της Θράκης. Η Κρήτη στον αγώνα που δίνω στην περιφέρεια της ΑΜ-Θ.


Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση αποδέχτηκα την πρόταση  του Κρητίκαρου Παντελή Καπαρουδάκη, Πολιτευτή των ΑΝΕΛ Χανίων, να κατέβει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ξάνθη, με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου ηγούμαι.


Η μεταδημότευση του έγινε προχτές Παρασκευή και το όνομα του στο Συνδυασμό, που κατέθεσα χτες Σάββατο στο Πρωτοδικείο Ροδόπης, δίνει ένα  σαφές στίγμα και μήνυμα:


Αυτό του ανυποχώρητου αγώνα μας για την προστασία της ΑΜ-Θ από τα αντεθνικά σχέδια του Προξενείου, του μη ξεπουλήματος του ονόματος Μακεδονίας και της ανάπτυξης των πέντε νομών με όλα αυτά που δικαιούνται, που τους τα στερεί η αθηνοκεντρική συγκυβέρνηση και που ποτέ δεν διεκδίκησαν με αποφασιστικό τρόπο οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες.


Παντελή σε ευχαριστώ. Μπορεί να έκανες αυτή την συμβολική σου κίνηση από τον υπέρτατο πατριωτισμό που σε διακατέχει, αλλά ξέρω ότι θα δώσεις το παρόν σου και όταν χρειαστεί, στον αγώνα που δίνουμε πλησιάζοντας στις κάλπες.


Εξάλλου η Μακεδονία και η Θράκη δεν ξεχνούν τους αγώνες που έδωσαν στο πλευρό τους οι βρακοφόροι από το νησί σου».


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗ


Δίνουμε στην δημοσιότητα και την επιστολή που ανέβασε ο Παντελής Καπαρουδάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Είχα αποφασίσει την μη συμμετοχή μου ως υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εφόσον το κίνημα μας δεν έχει αυτόνομη ή συνεργαζόμενη κάθοδο στην ιδιαίτερη μου πατρίδα, την Κρήτη.
Οι εξελίξεις όμως που μεθοδευμένα δρομολογούνται στην Θράκη μας από την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας, μου επιβάλουν όχι μόνο να μην παραμείνω αδιάφορος, αλλά αντίθετα να συνδράμω τον αγώνα των απροσκύνητων Ελλήνων, στην πιο κρίσιμη Ελληνική Περιφέρεια, συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Μακεδονία – Θράκη ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον φλογερό πατριώτη και Βουλευτή του κινήματος μας Τέρενς Κουίκ.
Το αίτημα μου έγινε δεκτό με χαρά, τόσο από τον επικεφαλής, όσο και από τους συνυποψήφιους μου, κάτι που με τιμά ιδιαίτερα. Έτσι θα έχω την ύψιστη τιμή να είμαι υποψήφιος σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης.
Ο σκοπός της υποψηφιότητας μου έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα προκειμένου να σταλεί ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι η Κρήτη είναι ΑΔΕΡΦΕΣ με την Μακεδονία και την Θράκη μας, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
Έστω και αν κάποιοι δωσίλογοι πολιτικοί μας έχουν αφήσει σκόπιμα τους Θρακιώτες, έρμαιο στα νύχια των πρακτόρων του τούρκικου προξενείου και των Γκρίζων Λύκων.
Έστω και αν κάποιοι προσπαθούν να «βαφτίσουν» την μουσουλμανική μειονότητα, τούρκικη.
Έστω και αν με προπαγάνδα και απειλές μεθοδεύουν τον εκτουρκισμό των συνελλήνων μας Πομάκων.
Έστω και αν κάποιοι έχουν ήδη υπογράψει να μετατραπεί η Θράκη μας σε ΕΟΖ. (Ειδική Οικονομική Ζώνη).
Ας το πάρουν όλοι απόφαση ΟΤΙ, εμείς οι απλοί Έλληνες, ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ούτε μία σπιθαμή Ελληνικής γης, αλλά και ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ αβοήθητους τους αδερφούς μας στην Θράκη ή σε όποιο άλλο σημείο της Επικράτειας.
Ως απλός Έλλην, αλλά και ως Κρητικός και θεωρώντας ότι εκφράζω τα συναισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπατριωτών μου, δηλώνω ότι εάν χρειαστεί, είμαστε πανέτοιμοι να ακολουθήσουμε τα ίδια βήματα και τον ίδιο δρόμο που περπάτησαν οι πρόγονοί μας, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ.
Είμαστε όλοι οι Κρήτες ...ΚΑΙ Θρακιώτες.
Καλό βόλι

Παντελής Καπαρουδάκης»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια