Χ. Βερναρδάκης - VPRC: Από 3 έως 15 μονάδες η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ (βίντεο)

Εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών έδωσε μιλώντας στην εκπομπή " Απαγορευμένος Λαβύρινθος "Της ΕΤ3 ΚΑΙ ΤΟΝΑλέξανδρο Τριανταφυλλίδη , Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης,επιστημονικός σύμβουλος της VPRC. Ο κ. Βερναρδάκης παραδέχτηκε οτι όντως ισχύει το σκεπτικό ότι "οι πολίτες θέλουν να καταστρέψουν αυτούς που τους κατέστρεψαν ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για το ποιος θα είναι ανάδοχος αυτής της καταστροφής". Υπάρχει περίπτωση, όπως είπε, ένα μέρος πολιτών που εκφράζει οργή ​​να διαλέξει τελικά την αποχή από την εκλογική διαδικασία.
Δειτε ΤΟ Βίντεο Της Εκπομπής ΑΠΌ ΤΟ 1:09:00 μέχρι 1:27:00


Ο κ. Βερναρδάκης, εκτίμησε ότι αν έχουμε μια κανονική συμμετοχή στις εκλογές δηλαδή στα επίπεδα του 70-75% τότε ξέρουμε και που δεν θα κατευθυνθεί αυτή η οργή.

Για το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι οι εκτιμήσεις είναι πιο ασφαλείς.

Η ΔΗΜΑΡ θα κυμανθεί στα επιπεδα του 2,5 - 3% πολύ πιθανόν και πιο κατω ενώ η ΕΛΙΑ θα κινηθεί στα επιπεδα του 5-5,5%

Δεν είναι σαφές σύμφωνα με τον κ. Βερναρδάκη, το ποσοστό της ΝΔ το οποίο μπορεί να κυμανθεί απο το 18 εως το 25% αναλογα με το πολιτικό κλίμα μέχρι τις εκλογές.

Αναφορικά με τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, η διαφορά, όπως είπε, μπορεί να κυμανθεί απο 3 ως 15 μονάδες και όπως σημείωσε «μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά είναι τέτοια η ρευστότητα που το δικαιολογεί».
ertopen.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια