A thing to wear… γυναικεία πέδιλα και σανδάλια για κάθε σας εμφάνιση!

Είναι αλήθεια ότι μετά τα κοσμήματα, το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας είναι τα παπούτσια και ειδικά τώρα το καλοκαίρι τα πέδιλα και τα σανδάλια. Ψηλά, flat, μονόχρωμα, πολύχρωμα, με σχέδια ή χωρίς σίγουρα κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον 3 ζευγάρια σανδάλια και δύο ζευγάρια πέδιλα για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Αν αναζητάτε και εσείς τα αγαπημένα σας σανδάλια, εμείς σας προτείνουμε εντυπωσιακά σχέδια που σίγουρα θα θελήσετε να αποκτήσετε!
Για το φετινό καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να έχετε το πιο in fashion σανδάλι με την αγαπημένη άσπρη τρακτερωτή σόλα… Ένα σανδάλι που έχει διαφημιστεί από όλα τα περιοδικά μόδας και μπορεί να φορέθει σε όλες σας τις εμφανίσεις από τις πιο πρωινές, μέχρι και τις πιο βραδινές.

Σε κάθε περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε πιο κλασικούς συνδυασμούς χρωμάτων, όπως το ασπρόμαυρό ή το ταμπά με το χρυσό, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας σανδάλια, πιο εύκολα με τα ρούχα σας.
Ένα ακόμη σανδάλι που είναι εξαιρετικά αγαπημένο από τις γυναίκες κάθε ηλικίας για τις βραδινές τους εξόδους είναι αυτά με τον μεγάλο διακοσμητικό φιόγκο, που του χαρίζει ένα πιο βραδινό ύφος. Για τις πιο ρομαντικές, σας προτείνουμε να επιλέξετε την φουξ απόχρωση.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα φλατ αγαπημένα υποδήματα των γυναικών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Σε πολλές γυναίκες αρέσουν τα ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις βραδινές τους εμφανίσεις, ενώ είναι αναγκαία καθώς το καλοκαίρι συνήθως έχουμε να παρευρεθούμε σε κάποιο γάμο ή βάφτιση, οπότε και πρέπει να φορέσουμε ψηλό πέδιλο. Σε κάθε περίπτωση επειδή είναι καλοκαίρι σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ανοιχτόχρωμους συνδυασμούς, οι οποίοι θα αναδεικνύουν περισσότερο το μαύρισμα και το πεντικιούρ σας. Το λευκό και το μπέζ, είναι ο καλύτερος συνδυασμός σε πέδιλα.  

Αγοράστε το εύκολα και γρήγορα εδώ
Ένα ακόμη πέδιλο που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της είναι αυτό με τακούνι κατασκευασμένο από φελλό. Γίνεται λόγος για ένα πέδιλο που όχι μόνο είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, αλλά κυρίως χαρίζει απόλυτη άνεση στο περπάτημα. Για πιο girlie εμφανίσεις επιλέξτε την απόλυτα εντυπωσιακή φουξ απόχρωση.
Βρείτε ιδιαίτερες προτάσεις γυναικείων υποδημάτων μέσα από την εταιρεία HelloHeaven

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια