Τι πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα ενός στιλάτου άντρα

Το στυλ είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση του κάθε αρσενικού και το μόνο που οφείλει είναι να μπορεί να το υποστηρίξει σε κάθε του βήμα, κάθε ώρα της ημέρας!
Όσο περνούν τα χρόνια, κάθε άντρας αλλάζει απόψεις, παρατηρεί διαφορές στην προσωπικότητά του και πολλές φορές ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και στο ντύσιμό του.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα 3Guys προτείνει βασικά outfits που πρέπει να έχει η ντουλάπα του κάθε άντρας με casual και όχι μόνο εκδοχές!
T-shirt κοντομάνικα με γιακά
Διαχρονικά και στυλάτα, βγάζουν τον καθένα από την δύσκολη θέση κάθε φορά που πρέπει να αποφασίσει τι να φορέσει στο γραφείο ή στην βραδινή έξοδό. Ταιριάζουν με κάθε ρούχο και επιβεβαιώνουν ένα προσεγμένο ύφος στο ανδρικό ντύσιμο.
BRIAN JEANS

Τζιν παντελόνι
Αναμφισβήτητα είναι μία σταθερή αξία που εδώ και δεκαετίες δεν έχει ξεφύγει από τα standards στην ανδρική μόδα. Επιλέξτε τζιν παντελόνια για περισσότερη άνεση και ευκολία.
Jackets
Στην casual ανδρική ένδυση, οι ζακέτες είναι ένα βασικό ρούχο που πρέπει να βλέπει κανείς, ανοίγοντας την ντουλάπα. Προτιμήστε τα ποιοτικά υφάσματα σε σκούρες εκδοχές, ώστε να αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή ακόμα και για την βραδινή σας έξοδο. Αν δεν είστε λάτρεις των φερμουάρ, επιλέξτε ένα φούτερ μονόχρωμο με patches στους αγκώνες! Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία jackets kai μπουφάν που θα εκτοξεύσουν την εμφάνισή σας!
Denim πουκάμισα
Το Α και ο Ω του ανδρικού στυλ! Η επιλογή του σωστού για το κάθε σωματότυπο πουκάμισο μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα στον δρόμο. Εντάξτε στην γκαρνταρόμπα σας ένα jean πουκάμισο με τσέπες και κουμπιά σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε.
Το γκρι…είναι το νέο μαύρο!
Μην αφήσετε την νέα μόδα να πάει χαμένη. Ένα σκούρο γκρι σε παντελόνι ή ένα ανοιχτόχρωμο t-shirt που γκριζάρει, σίγουρα είναι ανάμεσα στα must της νέας collection.
Ευχαριστούμε πολύ το online κατάστημα 3guys.gr  για τις παραπάνω προτάσεις μόδας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια