ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ

Από την Τρίτη ώρα 5.00 το απόγευμα, στο στάδιο Φώτης Κοσμά γίνεται η φετινή  επανεκκίνηση για το στίβο του ΜΓΣ Εθνικού

Μετά από μια συναρπαστική χρονιά, με Πανελλήνια μετάλλια, διεθνείς συμμετοχές, κατάκτηση Πανευρωπαϊκής 8άδας, θεσμοθέτηση αγώνων RUN GREECE και Ορφικής συνάντησης στίβου και συμμετοχή κάποιων εκατοντάδων παιδιών στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας, το κοντέρ μηδενίζει και ξανά ξεκινά.
Τέλος η ξεκούραση και η ομάδα μας παίρνει και πάλι φόρα. Ραντεβού στο στάδιο λοιπόν για τους «παλιούς» αλλά και «νέους» αθλητές του Εθνικού, από 4 ετών και άνω, που θα δουλεύουν στα τμήματα τους.
Ο Εθνικός είναι γνωστό ότι δίνει την προσοχή στις ακαδημίες του, όπου εκεί  περιμένουν τη σειρά τους για να  αναδείξουν  το ταλέντο τους δεκάδες παιδιά.  Εμείς υποσχόμαστε να δώσουμε ως σύλλογος όλες τις ευκαιρίες που χρειάζονται για τη διάκριση , αλλά και τον καλύτερο εαυτό μας για βελτίωση των υπηρεσιών μας.
Το 2016 είναι η χρονιά των Ολυμπιακών του Ρίο, που μάλλον δεν τους προλαβαίνουμε. Το 2020 και το 2024 όμως δεν είναι πολύ μακριά.
Καλή αθλητική χρονιά σε όλους τους αθλητές, προπονητές, γονείς και στελέχη του τμήματος στίβου!!!
Για όλους τους ενδιαφερόμενους η γραμματεία του τμήματος θα λειτουργεί καθημερινά στο στάδιο 5-7μμ (τηλ.επικ.6976976451-6932401096)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια