Ανδρικά τζάκετ και γιλέκα για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Το καλοκαίρι σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του και το φθινόπωρο μας καλωσορίζει με πιο χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες μας αναγκάζουν να ρίξουμε ένα ελαφρύ τζάκετ από πάνω από το καλοκαιρινό μας t-shirt. Το στιλ στο ντύσιμο δεν αποτελεί μόνο προνόμιο των γυναικών, αλλά και των αντρών. Για αυτό το λόγο άλλωστε όλο και περισσότερες εταιρείες που απευθύνονται στο ανδρικό ένδυμα όπως η Navy & Green, δημιουργούν πρωτότυπα σχέδια σε τζάκετ και γιλέκα που σας χαρίζουν απαράμιλλο στιλ. Δείτε εδώ μια ξεχωριστή ποικιλία που σίγουρα θα σας δελεάσει!
Εμείς για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε ένα κόκκινο τζάκετ το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε άψογα με το blue navy παντελόνι σας και τα αγαπημένα σας loafers, επιτυγχάνοντας το απόλυτο navy look… του φθινοπώρου!
Αν από την άλλη είστε τύπος που δεν τολμά να φορέσει έντονα χρώματα και προτιμά τις πιο safe επιλογές, τότε επιλέξτε ένα τζάκετ σε γκρι απόχρωση, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί άψογα με βερμούδες και τζιν οποιουδήποτε χρώματος ή ακόμα και με αθλητική βερμούδα, για το απογευματινό σας τρέξιμο.
Τέλος, μια ακόμη εκκεντρική και απόλυτα stylish επιλογή είναι τα αντρικά γιλέκα. Είναι μια κλασική επιλογή η οποία εγγυάται απόλυτη προστασία του κορμού από το κρύο, ενώ ταυτόχρονα διακρίνονται για την μοντέρνα τους εμφάνιση. Είτε το επιλέξετε σε κόκκινο, είτε σε μπλέ είναι εξαιρετικά ευκολοσυνδύαστο και πρακτικό.
Η εταιρεία Navy & Green  γίνεται ο καλύτερός σας σύμμαχος στο ιδιαίτερο outfit σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια