Σφαγή στην Κοζάνη: Η Ουζουνίδου πετάει εκτός Λαϊκής Ενότητας τη Μακρή

Στο ανάχωμα της Ευγενίας Ουζουνίδου που εκλέγεται στην Κοζάνη και κατεβαίνει με τη Λαϊκή Συμμαχία, αποτελώντας στενή συνεργάτιδα του Παναγιώτη Λαφαζάνη προσκρούει όπως όλα δείχνουν η επίσης εκλεγόμενη στην ΚοζάνηΡαχήλ Μακρή.
Η εμπλοκή με τις λίστες των υποψηφίων για τη Λαϊκή Συμμαχία δεν άργησε να φανεί, αλλά από την πλευρά της κας Ουζουνίδου η συμμετοχή της κας Μακρή στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης, η οποία πιθανότατα θα την άφηνε εκτός Βουλής αφού μετά βίας θα πάρει μία έδρα η Λαϊκή Συμμαχία, επιχειρήθηκε να εμφανιστεί ως… ιδεολογική παραφωνία.
Έτσι, στα χέρια του Στάθη Λεουτσάκου, έχει φτάσει επιστολή στελεχών του κόμματος που αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ από την Κοζάνη, η οποία συνυπογράφεται από την Ευγενία Ουζουνίδου και στην οποία αναφέρεται ότι η πορεία της Ρ. Μακρή είναι πολιτικά ασύμπτωτη με εκείνη της Αριστεράς και της Λαϊκής Ενότητας.
Αποτελεί απορίας άξιο από πότε η πραγματική Αριστερά τσακώνεται για οφίτσια και θέσεις…
Υπενθυμίζεται πάντως ότι η Ραχήλ Μακρή είχε μπει την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβαση Τσίπρα, κατόπιν σφοδρών πιέσεων της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Πλέον, το μέλλον της κας Μακρή στη Λαϊκή Συμμαχία κρίνεται για μία ακόμη φορά από τις επόμενες κινήσεις της απερχόμενης Προέδρου της Βουλής και εξαρτάται πλήρως από τους συσχετισμούς δυνάμεων που θα διαμορφωθούν και κατά πόσο θα επικρατήσει η πρόθεση της τελευταίας έναντι των αρχηγικών σχεδιασμών του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Σημειώνεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιδιώκει να κατέβει το κόμμα της δραχμής ως έναςΝΕΟΣ πολιτικός φορέας, υπό τη σκέπη του οποίου θα συγκατοικούν τόσο η Λαϊκή Ενότητα, όσο και το κόμμα της, στο οποίο θεωρείται πλέον βέβαιο ότι θα βρει καταφύγιο η βουλευτής Κοζάνης.
.tribune.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια