Η Ζωή ανακοίνωσε πως θα συμπράξει ως ανεξάρτητη με τον Λαφαζάνη

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την εκλογική συνεργασία της με την Λαϊκή Ενότητα.

“Θα συνεργαστώ ως ανεξάρτητη με την Λαϊκή Ενότητα”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ κάλεσε κι άλλα στελέχη της Αριστεράς να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, κάνοντας ιδιαίτερη πρόσκληση στον Μανώλη Γλέζο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε παράλληλα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως διέλυσαν το κόμμα. Σημείωσε δε με νόημα πως “η κυβέρνηση ζητά λαϊκή εντολή για να συνεχίσει να την παραβιάζει”.

Χαρακτήρισε «αναγκαίο και επιβεβλημένο σε αυτήν τη ιστορική πολιτική στιγμή να αναλάβω την ευθύνη που μου αναλογεί, να προβώ σε έναν δημόσιο απολογισμό για όσα έχουν συμβεί».

«Υπάρχουν υπεύθυνοι για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουν πολλοί που προσπαθήσαμε μέχρι τέλους ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί την πολιτική ουσία και να αναλάβει δράση προτού επικρατήσει η μνημονιακή σιγή η οποία έχει εξοντώσει πολλούς συνανθρώπους μας» ανέφερε και εξέφρασε τη λύπη της γιατί «εκείνοι που έπρεπε να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην επίθεση που γινόταν σε εμένα προσωπικά, με πρώτο τον κ. Τσίπρα, δεν έκαναν αυτά που έπρεπε μολονότι κατ’ επανάληψη το ζητούσα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια