Ανανεώστε το σπίτι σας με μικρές κινήσεις - Έπιπλα σπιτιού που θα σας εντυπωσιάσουν

Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετά και οι περισσότεροι έχοντας επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές, έχουμε την ανάγκη να θέσουμε καινούργιους στόχους για την χρονιά που έρχεται και να ανανεωθούμε σωματικά και πνευματικά. Η ανανέωση ξεκινά μέσα από την οικία μας και όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία για να ανανεώσουμε το χώρο μας. Μερικά καινούργια έπιπλα αρκούν για να αισθανθούμε τον αέρα της ανανέωσης…
Αρχικά, αν το σαλόνι σας είναι πολύ μικρό και θέλετε ο χώρος σας να φαίνεται πιο μεγάλος όταν εισέρχεστε μέσα στην οικία σας, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε έναν εντυπωσιακό καθρέφτη. Αν το καθιστικό σας έχει minimal διακόσμηση τότε σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε έναν καθρέφτη τύπου berogue, για να δώσετε αυτή την ανανέωση που αναζητάτε.
Ο καθρέφτης δεν είναι απλά ένα διακοσμητικό, αλλά ένα έπιπλο σπιτιού το οποίο έχει και πρακτικό ρόλο, καθώς σε αυτόν μπορείτε να ελέγχετε την εξωτερική σας εμφάνιση πριν την αναχώρησή σας από το σπίτι σας. Ένας καθρέφτης σίγουρα μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφώσει το χώρο σας.
Έπειτα, αν θέλετε να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας, τότε επενδύστε σε μια συρταριέρα. Η συρταριέρα είναι ένα έπιπλο σπιτιού το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα, ρούχα ή εσώρουχα τα οποία δεν χωρούσαν στην ντουλάπα σας. Για να ανανεώσετε την διακόσμηση του χώρου σας, μην αγοράσετε μια απλή λευκή συρταριέρα που υπάρχει σε όλα τα σπίτια. Μια ρομαντική συρταριέρα είναι ότι χρειάζεστε για να πετύχετε το ρομαντικό και vintage στιλ που έχει γίνει must στην διακόσμηση
Τέλος, αν έχετε βαρεθεί να τρώτε στο τραπέζι της κουζίνας σας και η τραπεζαρία σας, σας φαίνεται απρόσιτη, τότε μην διστάσετε να επενδύσετε στο industrial στιλ διακόσμησης. Το ξύλο και το μέταλλο είναι δύο υλικά που θα κάνουν το χώρο σας να φαίνεται πιο «ζεστός», ενώ δεν θα χρειάζετε να το προστατεύετε από την σκόνη με αντιαισθητικά τραπεζομάντηλα και δεν θα φοβάστε μην το γδάρετε με απρόχεστες κινήσεις. Αυτή η επιμελώς ατημέλητη αίσθηση του industrial ύφους κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στα έπιπλα σπιτιού λόγω της άνεσης και της πρακτικότητας που χαρίζουν.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία DESIGN PLUS , για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια