Αν. Δημοσχάκης : «Αφήνουμε πίσω ότι μας πλήγωσε και προχωράμε μπροστά!»

Με την ευκαιρία της διάλυσης της ΙΣΤ’ Βουλής χθες, 28/9, η ΝΟΔΕ Έβρου συνεδρίασε και αποφάσισε για την στρατηγική και τις ενέργειες, στο πλαίσιο του κεντρικού συντονισμού της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιήσει κατά την διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου.
Ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και υποψήφιος Βουλευτής Έβρου με την Νέα Δημοκρατία Αναστάσιος Δημοσχάκης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα της τρίτης, ουσιαστικά και δυστυχώς, για φέτος προεκλογικής περιόδου. Η παρούσα Βουλή διαλύθηκε και κλείνει έτσι μια παρένθεση επτά μηνών που έπληξε την Ελλάδα με πρωτόγνωρο τρόπο και έθεσε σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων εδώ και πέντε χρόνια.
Η Νέα Δημοκρατία, ως ο πολιτικός πυλώνας γύρω από τον οποίον συσπειρώνεται η Κεντροδεξιά, αλλά και όλοι οι Δημοκράτες πολίτες που πιστεύουν στο όραμα της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης, για μια ακόμα φορά καλείται να αναλάβει τις ιστορικές ευθύνες που της αναλογούν. Με πίστη στις αρχές και τα ιδανικά μας και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του κόσμου μας θα αγωνιστούμε για να αποτελέσουμε την αιχμή του δόρατος της επόμενης Κυβέρνησης Συνεργασίας.
Γιατί, εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια, ο Ελληνικός λαός έχει αποφανθεί πως πλέον απαιτεί από το πολιτικό σύστημα πολυσυλλεκτικότητα, συνεργασία και ομοψυχία. Όποιος δεν το κατανοεί αυτό, όπως δεν το είχαν κατανοήσει αυτοί που κράταγαν τους τελευταίους μήνες την υπογραφή και την σφραγίδα του κράτους, δεν έχει μέλλον.
Εμείς εδώ στον Έβρο θα δώσουμε έναν ακόμα πιο σκληρό, ακόμα πιο ενθουσιώδη αγώνα για να φέρουμε την Νέα Δημοκρατία πρώτη και τον Έβρο νικητή. Εγώ, προσωπικά, δεσμεύομαι να φέρω σε κάθε Εβρίτισσα και κάθε Εβρίτη το μήνυμα πως αφήνουμε πίσω ότι μας πλήγωσε και προχωράμε μπροστά.
Ξεκινάμε!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια