Υψηλής προτεραιότητας το ζήτημα της ζωονόσου για την ΝΔ

Το θέμα των βοοειδών και της άδικης καραντίνας του Έβρου στο υψηλότερο επίπεδο της ατζέντας της Νέας Δημοκρατίας
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας σήμερα, 27/8, ο Βουλευτής Έβρου Αν. Δημοσχάκης συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, και με τον επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, και συζήτησαν το ζήτημα της ζωονόσου των βοοειδών που έπληξε τον Έβρο.
Στην συνάντηση των τριών συναποφασίστηκε το ζήτημα του Έβρου να τεθεί ψηλά στην ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας και να προωθηθεί, τόσο προεκλογικά, όσο και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Για το σκοπό αυτό, ο κ. Κεφαλογιάννης ήδη έχει καταθέσει σχετική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα μεταβεί στις Βρυξέλες προκειμένου να ενημερώσει τον αρμόδιο Επίτροπο Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φιλ Χόγκαν.
Ο κ. Δημοσχάκης εισηγήθηκε, επίσης, στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να συμπεριλάβει τον Νομό Έβρου στην περιοδεία του ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Τέλος, ο κ. Δημοσχάκης ενημέρωσε και την Ευρωβουλευτή κα Μαρία Σπυράκη σε ότι αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Νομού Έβρου και πως αυτές πλήττονται από την άδικη καραντίνα, με τη δέσμευσή της να αναδείξει το πρόβλημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια