Έχετε low budget; Χρήσιμα tips για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο!

Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου είναι μια πραγματικά δύσκολη υπόθεση και πολλές παράμετροι πρέπει να ληφθούν υπόψιν, πριν την τελική σας απόφαση. Συνήθως οι μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, επωφελούμενες από το όνομά τους «χτυπάνε» τις τιμές, με αποτέλεσμα να ξοδεύετε περισσότερα από όσα είχατε υπολογίσει. Εμείς σας δίνουμε μερικά χρήσιμα tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας, ακόμη και αν το budget σας είναι πολύ χαμηλό.
Αρχικά, επιλέξτε μια εταιρεία ενοικιάσεων η οποία δεν είναι πάρα πολύ γνωστή. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τα οποία θα πληρώνατε αποκλειστικά για την επωνυμία της εταιρείας. Ψάξτε για εκπτώσεις και προσφορές. Το διαδίκτυο εκτός από μια κινητή εγκυκλοπαίδεια, είναι και μια κινητή αγορά με πολλές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για τους καταναλωτές οι οποίοι προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους online. Πολλές εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων εκδίδουν κουπόνια με τα οποία μπορείτε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με σαφώς λιγότερο κόστος.

Έπειτα, είναι σημαντικό να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, μια καθημερινή ημέρα και όχι εντός του Σαββατοκύριακου. Όσο και αν αυτό σας φαίνεται παράξενο, το Σαββατοκύριακο η ενοικίαση είναι ακριβότερη, διότι θεωρείται περίοδος αιχμής. Φυσικά αυτό δεν ισχύει σε όλες τις εταιρείες, εσείς όμως πρέπει να προσέξετε και αυτή την παράμετρο. Τέλος, αν επιστρέφετε από ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό και χρειάζεστε ένα μεταφορικό μέσο, τότε είναι πολύ σημαντικό να μην ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από μια εταιρεία του αεροδρομίου καθώς αυτό θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο από ότι νομίζετε.
Το άρθρο ήταν μια προσφορά της εταιρείας Drive Hellas SA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια