ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ/ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ο Α.Σ.TAEKWONDO WTF " .ΠΡΟΜΑΧΟΣ " ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Νοεμβρίου 2015 ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWONDO WTF " ΠΡΟΜΑΧΟΣ " ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ συμμετείχε με τέσσερις αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παίδων / Κορασίδων στη Χαλκίδα. Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο " Κανυθου" Χαλκίδας και συμμετείχαν οι 16 προκριθεντες αθλητές, 8 από την πρόκριση Βορείου Ελλάδος και 8 από την Πρόκριση Νοτίου Ελλάδος. Απο τον Α.Σ.TAEKWONDO WTF " ΠΡΟΜΑΧΟΣ " ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ προκρίθηκαν τέσσερις αθλητές, ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ο ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και η ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΛΕΝΗ.
Ο αθλητης ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ συμμετειχε για πρωτη φορα σε Πανελληνιο Πρωταθλημα και μετά από τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις κατάφερε και κατέκτησε το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία -49 κιλά.
Η αθλήτρια ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΛΕΝΗ συμμετείχε για δεύτερη φορά σε Πανελλήνιο Πρωταθλημα και κατάφερε να κατακτηση το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία -37 κιλά.
Το Δ.Σ. και οι Προπονητες συγχαιρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τη μεγαλη διάκριση τους στην ποιο μεγάλη Αθλητική διοργάνωση που είναι το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜ