Συνάντηση του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη, με αντιπροσωπία των συμβασιούχων stage


Παραμένουν  άλυτα τα προβλήματα χιλιάδων συμβασιούχων 
Συνάντηση με αντιπροσωπία των συμβασιούχων stage πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, το μεσημέρι της Τετάρτης, 9 Μαρτίου, στο γραφείο του στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις εκκρεμότητες των χιλιάδων συμβασιούχων σε όλη τη χώρα και να ενημερωθεί για την εξέλιξη των δικαστικών αγώνων τους. 
Ειδικότερα, η αντιπροσωπία των συμβασιούχων ενημέρωσε
 αναλυτικά το Βουλευτή για τα εκκρεμή προβλήματα που  αντιμετωπίζουν ακόμα χιλιάδες απασχολούμενοι στα προγράμματα stage, καθώς και για την εξέλιξη των δικαστικών τους αγώνων, μιας και μόνο ελάχιστοι επαναπροσλήφθηκαν μετά τη δικαστική τους δικαίωση. Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσαν ότι θα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ κατέστησαν γνωστό ότι «την Πέμπτη 10/3/2011 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και πορεία διαμαρτυρίας προς τα κεντρικά κομματικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους». 
Από πλευράς  του, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι «παρά τη δικαίωση αρκετών συμβασιούχων μέσω δικαστικών αγώνων, υπάρχουν πάρα πολλοί -κυρίως νέοι συμπολίτες μας- που παραμένουν σε ομηρία λόγω των χειρισμών της κυβέρνησης, ενώ την ίδια ώρα εκατοντάδες νέοι συμβασιούχοι προσλαμβάνονται με αδιαφανείς διαδικασίες από τη σημερινή κυβέρνηση». Θεώρησε επίσης ότι «δεν πρέπει οι συμπολίτες μας να αντιμετωπίζονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά». Υπογράμμισε επίσης ότι ο ίδιος θα παραμείνει σε στενή επικοινωνία με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο των Συμβασιούχων και την αντιπροσωπία των συμβασιούχων stage για την εξέλιξη των διεκδικήσεων και των δικαστικών αγώνων τους. 
Οι δύο  πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα. 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια