Έμπλεξαν τα… μπούτια τους στην Πάτρα! Οι swingers, η ξαδέλφη και ο εραστής

Το... φυσάνε και δεν κρυώνει τα δύο swinger ζευγάρια της Πάτρας αφού μετά από καιρό επικοινωνίας αποφάσισαν επιτέλους να συναντηθούν και να σπάσουν τον «πάγο», αλλά τελικά έπαθαν ψυχρολουσία ανακαλύπτοντας πως... ήταν ξαδέλφια!
Και το ακόμα χειρότερο; Ότι η ξαδέλφη δεν ήταν με τον... νόμιμο άνδρα της αλλά με τον παράνομο εραστή! Είναι από τις πιθανότητες τις οποίες φοβούνται ιδιαιτέρως στις μικρές τοπικές κοινωνίες τα ζευγάρια που αρέσκονται σε... ιδιαίτερες ερωτικές απολαύσεις και δη ομαδικές. Το να ορίσουν δηλαδή τόπο και ώρα συνάντησης με άλλο ζευγάρι και να... πέσουν πάνω σε φίλους και γνωστούς.
Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση... «μισή ντροπή των μεν και μισή των δε...». Κανείς όμως από τα δύο εν προκειμένω ζευγάρια δεν φανταζόταν ότι το πρόβλημα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο, καθότι επρόκειτο όχι για απλούς γνωστούς ή φίλους, αλλά για συγγενείς και μάλιστα... πρώτου βαθμού!
Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία της γνωριμίας ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα, μιας ειδικής ιστοσελίδας στην οποία μετέχουν άτομα και κυρίως ζευγάρια με swinger ιδέες και αντιλήψεις. Η επικοινωνία ξεκίνησε με τον άνδρα και τη γυναίκα του ενός ζευγαριού που δεν έχουν άμεση συγγενική σχέση μεταξύ τους. Ξεκίνησαν να μιλούν ανταλλάσσοντας απόψεις και να περιστατικά από ερωτικές εμπειρίες που είχαν το ένα ή το άλλο ζευγάρι.
Η διαδικτυακή συνομιλία κράτησε για αρκετές ημέρες και κάποια στιγμή συμφώνησαν να συνεννοηθούν με τους συντρόφους τους για να κανονίσουν για καφέ. Και πριν από αυτό χρειάστηκε να ανταλλάξουν κάποιες πιο... αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ναι μεν είχαν ροζ περιεχόμενο αλλά δεν φαίνονταν πρόσωπα. Έτσι, συμφωνήθηκε να τηλεφωνηθούν και να κλείσουν το ραντεβού...
Και ξαδέλφη, και με τον εραστή!
Η προγραμματισμένη συνάντηση έγινε σε μπαράκι της Ρήγα Φεραίου όπου τα ταίρια του άνδρα και της γυναίκας που συνεννούνταν τόσο καιρό από το ίντερνετ, ήταν ξαδέλφια! Και όχι οποιουδήποτε βαθμού, αλλά... πρώτα ξαδέλφια καθώς ο άνδρας ήταν γιος του αδελφού του πατέρα της γυναίκας!
Και το πιο απρόσμενο ήταν ότι ο σύντροφος της κοπέλας ήταν απλώς ο... κρυφός εραστής ο οποίος μάλιστα είναι συνεργάτης της στη δουλειά της και έτσι μπορεί άνετα να κυκλοφορεί μαζί του χωρίς να προκαλεί υποψίες στον σύζυγό της. Τελικά τα δύο ζευγάρια, ούτε για... ποτό δεν κάθισαν τελικά αλλά αφού έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις πήρε ο καθένας το δρόμο του υποσχόμενος ότι θα υπάρξει εχεμύθεια. Ωστόσο, το περιστατικό γνωστοποιήθηκε στο σάιτ, προκειμένου άλλοι swingerενδιαφερόμενοι να προσέχουν αναλόγως και να λαμβάνουν τα μέτρα τους...
 Πηγή: Dete

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια