Έχεις το πακέτο του νέου αθλητικού τύπου; Δες τι χρειάζεσαι άμεσα!

Τα ποδήλατα είναι ένα από τα βασικότερα μέσα, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν άκρως οικολογικά, κατάλληλα για τις καθημερινές διαδρομές σας και ιδανικά για την προσωπική σας άσκηση.
Από την στιγμή που αποκτήσετε όμως το πολυπόθητο για εσάς ποδήλατο, πρέπει να αποκτήσετε τα κατάλληλα ρούχα, αθλητικά παπούτσια  και αξεσουάρ, τα οποία θα εκτινάξουν όχι μόνο τις αθλητικές σας επιδόσεις αλλά και την συνολική σας εικόνα, ποδηλατώντας!
Βασικές πληροφορίες για τα αθλητικά παπούτσια:
Το παπούτσι που συνιστούν όλοι οι ειδικοί για ασφάλεια και ετοιμότητα στις διαδρομές, είναι ένα με σκληρή σόλα για να μπορεί να «κουμπώνει» καλά στα πετάλια. Σε γενικές γραμμές τα ποδηλατικά παπούτσια έχουν μία πιο στενή γραμμή σε σχέση με αυτά της ορειβασίας για παράδειγμα, για να μπορούν να μεταφέρουν περισσότερη δύναμη στην κυκλική κίνηση.
Υπάρχουν και παπούτσια, που είναι σχεδιασμένα για τρίαθλο και φοριούνται χωρίς κάλτσα, ενσωματώνοντας καλά στο πόδι. Τα παπούτσια για τρέξιμο  αυτής της κατηγορίας είναι ιδανικά και για την ποδηλασία.
Athletic look
Στον αθλητισμό, είτε πρόκειται για επαγγελματία είτε για ερασιτέχνη αθλητή, η κατάλληλη αμφίεση παίζει σημαντικό ρόλο, τόσο στην επίδοση, όσο και στην άνεση.
Το online κατάστημα  Pulse100.gr σας παρουσιάζει δύο ειδικά ρούχα που θα σας βολέψουν στο τρέξιμο και στο ποδήλατο.
 
Το ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΑΝ ASICS SPRINTER ΜΑΥΡΟ   επιτρέπει στον αέρα να εισέρχεται στον δέρμα, χωρίς να το ιδρώνει και παράλληλα το κρατάει ζεστό όλη την ώρα της προπόνησης. Ένα από τα καλύτερα running shorts της αγοράς! Προμηθευτείτε το άμεσα με ένα κλικ 
Ανθεκτικό και ελαφρύ! Μπορεί να σας συνοδεύσει όχι μόνο την ώρα της προπόνησης αλλά γενικότερα μέσα στις δραστηριότητες της ημέρας. Αποκτήστε το από την κορυφαία εταιρεία THE NORTH FACE, εδώ 
Για να είστε αθλητικοί τύποι….με την βούλα, ξεκινήστε τις αγορές σας από το pulse100.gr με νέες μειωμένες τιμές!