Με γραμμή από Μητσοτάκη και Αλαφούζο η Ζωή υπέρ της διαπλοκής και κατά της κυβέρνησης Τσίπρα

Υπέρ της διαπλοκής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανοιχτά και χωρίς περιστροφές
Πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη διαπλοκή και τη Δεξιά, με τον Αλαφούζο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δικαιώνοντας όσους κάνουν λόγο για... περίεργες παρασκηνιακές παρα φύσιν συνεννοήσεις, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε, για άλλη μια φορά και από την φιλική για την ίδια συχνότητα του ΣΚΑΪ, στην κυβέρνηση Τσίπρα κυρίως για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. 
Έτσι η επικεφαλής του "νέου Ποταμιού', όπως λέγεται το κομματίδιο με την επωνυμία "Πλεύση Ελευθερίας" και κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου (έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό), κατηγόρησε - ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ - την κυβέρνηση Τσίπρα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για ευθεία εμπλοκή σε νέου τύπου διαπλοκή σε δηλώσεις της σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.
«Αυτό που συμβαίνει στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης με ευθεία εμπλοκή του ίδιου του πρωθυπουργού, του υπουργού επικρατείας του κ. Παππά, του κ. Σπίρτζη και διαφόρων προσώπων, τα οποία ανερυθρίαστα εμπλέκονται σε συνεννοήσεις, οι οποίες είναι πέραν της αρμοδιότητας και της ευθύνης τους, συνιστά μια οργιαστική, νέου τύπου διαπλοκή», είπε στον ΣΚΑΪ η πρώην πρόεδρος της Βουλής.
«Η στόχευση κατά την άποψή μου είναι σαφής. Έχουν διαλύσει το ΕΣΡ το οποίο ήταν η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή για την υπόθεση των αδειών και ευθέως συγκεκριμένοι υπουργοί εμπλέκονται σε ένα αλισβερίσι λειτουργώντας με το μαστίγιο και το καρότο και κρατώντας σε μια αναμονή τους τηλεοπτικούς σταθμούς», πρόσθεσε η κ. Κωνσταντοπούλου.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπαθεί να διαδραματίσει τον ρόλο της προστάτιδας της παλιάς διαπλοκής, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς με ευκολία. 
Και επειδή έχει τέτοιο πάθος... με την πάταξη της διαπλοκής, ας απαντήσει επιτέλους στα ερωτήματα που έχει θέσει το Periodista.gr εδώ και ένα χρόνο (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ). 
Πάμε ξανά: 
Ρωτάμε λοιπόν εμείς, για να μάθουμε τελικά τι είναι διαπλοκή
Κάτι θα έχει ακούσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για πολιτικούς, οι οποίοι ήταν άτυποι νομικοί σύμβουλοι εφοπλιστών και επιχειρηματιών.
Κάτι θα έχει ακούσει για τις καταγγελίες, πριν από λίγα χρόνια, της ιδιαιτέρας πασίγνωστου επιχειρηματία η οποία είχε κατονομάσει δύο προβεβλημένα πολιτικά πρόσωπα ότι έφευγαν με επιταγές και μετρητά από το γραφείο του (Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και τηλεοπτική προβολή των καταγγελιών). 
Κάτι θα έχει χαμπαριάσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου από... ποδόσφαιρο. Ποιος δεν θυμάται εξάλλου πολιτικό αρχηγό να αναλαμβάνει πρόεδρος αθλητικού σωματείου, ως επιλογή μεγαλοεπιχειρηματία. 
Κάτι θα έχει ακούσει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου για το πως πασίγνωστος πολιτικός είχε αποθεώσει το 2002, εμπλεκόμενο στην υπόθεση με της μίζες για τα εξοπλιστικά. Είχε βρεθεί εξάλλου στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του. 
Κάτι θα έχει ακούσει για "προξενιά" πολιτικών προσώπων προερχόμενων από την Αριστερά και τη Δεξιά κατόπιν παρέμβασης επιχειρηματιών. 
Όλα τα παραπάνω εμείς τα λέμε ΔΙΑΠΛΟΚΗ και μάλιστα καραμπινάτη.
Δεν θα αναφερθούμε (όπως άλλοι) στο βρώμικο 89 και όσα συνέβησαν τότε, γιατί εμείς δεν πιστεύουμε στην οικογενειακή ευθύνη.