Αφιέρωση-“γλέντι”, Πολάκη σε Άδωνι, Λοβέρδο, Βορίδη! Χειρούργησε ασθενή στη Σαντορίνη !!!

Ο Μέγας Αλέξανδρος έλεγε ” δεν ζητώ ποτέ κάτι από τους άλλους, αν πρώτα δεν το έχω κάνει, εγώ…”! Ο αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης, φόρεσε πάλι την ιατρική ποδιά, τα χειρουργικά γάντια, έπιασε τα ιατρικά εργαλεία και μαζί με το επιτελείο των γιατρών και νοσηλευτών της χειρουργικής κλινικής του ( μόλις ενός μηνός ) Νοσοκομείου Σαντορίνης, πραγματοποίησε επέμβαση σε ασθενή. Στη συνέχεια ΔΕΝ ξέχασε να … στείλει φεισμπουκικούς ” χαιρετισμούς ” στους … προκατόχους του, στο υπ Υγείας, με τα χρυσά Rolex στα χέρια, τα ατσαλάκωτα κοστούμια και τις selfie στα μπαλκόνια του υπουργείου!
Το σημερινό χειρουργειο με γενική αναισθησία στο νοσοκομείο Σαντορινης που κάναμε μαζί με τους συναδέλφους που υπηρετούν εκει (Αιμορροιδεκτομη κατα LONGO σε ασθενή 24 ετών )
ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ:
1)σε όλους τους προηγούμενους υπουργούς Υγειας που από το 2010 δεν άφηναν να ανοίξει το έτοιμο νοσοκομείο (λοβερδο,Γεωργιάδη,Βορίδη)
και 2)σε όλα τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ της διαπλοκής που μετά τα εγκαίνια του Νοσοκομειου από τον Αλεξη Τσιπρα έγραψαν και είπαν τόσες ψευτιές και βρωμιες για τη λειτουργία του προσπαθώντας να το υπονομεύσουν ευνοώντας και τοπικά ιδιωτικά συμφέροντα .
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΝ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ
ΥΓ η φωτογραφία από το χειρουργειο μετά την επέμβαση με όλους τους συναδέλφους που συνέβαλλαν