Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα στο Σκακιστικό Τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την περίοδο 2016-2017, από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 20160 σχόλια

Μια ακόμη χρονιά, με πολύ μεράκι, αγάπη για το σκάκι και νέους στόχους, ξεκινά για το Σκακιστικό Τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Οι προπονήσεις των προχωρημένων παιδιών ξεκινούν από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, τις 6 το απόγευμα.
Όσο αφορά τα αρχάρια παιδιά, η προετοιμασία τους και τα μαθήματα για την ομαλή ένταξή τους στα τμήματα, θα γίνεται καθημερινά τα απογεύματα από τις 6 έως τις 8.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει στο δυναμικό του εμπειρότατους προπονητές- εκπαιδευτές, που διδάσκουν σκάκι στα παιδιά και τα προετοιμάζουν για την συμμετοχή τους σε Πρωταθλήματα Περιφέρειας, Σχολικά, Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά κ.ά.

Έξι παιδιά των ακαδημιών του Εθνικού συμμετείχαν φέτος στην Ομάδα και έπαιξαν στο Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας! Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αγωνίστηκαν με πάθος και συνέβαλαν και εκείνα στην καθιέρωση της Ομάδας στην  κορυφαία κατηγορία και στην κατάκτηση της 14ης θέσης μεταξύ 34 Ομάδων στο Πρωτάθλημα!
Φέτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει το Σκακιστικό Τμήμα για τις ακαδημίες του, εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα που θα παρακολουθούν τα παιδιά, θα κάνουν και προπονητικούς αγώνες κάθε Κυριακή πρωί, υπό την επίβλεψη προπονητή με ρολόι και καταγραφή παρτίδας, την οποία θα έχουν και την δυνατότητα ανάλυσης.

Οι προπονητικοί αγώνες θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:30 το πρωί.
Οι εγγραφές για τη νέα περίοδο, ξεκινούν από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 καθημερινά εκτός Σαββάτου-Κυριακής, 18:00-20:00.
–Τμήματα: Αρχαρίων, Νηπίων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων και Ενηλίκων.
-Πληροφορίες : Σκακιστικό τμήμα του Εθνικού (Πλατεία Πολυτεχνείου 1ος όροφος, παλιό Δημαρχείο)
Τηλέφωνο:  6944128538 –καθημερινά 18:00 με 20:00.

facebook : Εθνικός Σκάκι.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger