Κοινό πλαίσιο δράσεων και παρεμβάσεων για τον Έβρο αποφασίστηκε στη ΝΟΔΕ

Στη σύσκεψη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Έβρου παραβρέθηκε χθες, 2/9, ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, στα Γραφεία της στην Αλεξανδρούπολη.
Στην επιτυχημένη σύσκεψη, όπως τόνισε ο Βουλευτής, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα του Νομού και αποφασίστηκε η δημιουργία ενός κοινού πλαισίου δράσεων και παρεμβάσεων από τον Βουλευτή και τους τοπικούς κομματικούς παράγοντες της Ν.Δ.
Συγκεκριμένα, δόθηκε βάρος στην επίλυση σημαντικών και ουσιαστικών προβλημάτων που ταλανίζουν τους πολίτες. Επίσης, στο σχεδιασμό για την ανάπτυξη του Έβρου με κύριο μέλημα την προώθηση του οράματος να μετατραπεί σε Νομό Πρότυπο και διαμετακομιστικό κέντρο που θα συνδέει την Νοτιο-ανατολική Μεσόγειο και την Κεντρική Ευρώπη μέσω των κάθετων αξόνων και μιας «νέας θαλάσσιας Εγνατίας». Παράλληλα, συζητήθηκαν και τα κεντρικά Πολιτικά Θέματα της επικαιρότητας.
Ο Βουλευτής τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει από τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση κομματικών συσκέψεων καθώς και κοινοβουλευτικών στην Μακεδονία και Θράκη, μέσα από τις οποίες θα προετοιμαστεί η παρουσία του Προέδρου μας στη ΔΕΘ το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου.
Συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία, ώστε να προωθηθούν τα ζητήματα και θέματα του Νομού, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, καθώς και της πλήρους ενεργοποίησης του συνόλου των τοπικών μελών και του νομαρχιακού μηχανισμού.
Ο Βουλευτής διαβεβαίωσε πως θα είναι συμπαραστάτης όλων των πολιτών του Έβρου, οι δε κομματικοί παράγοντες από την πλευρά τους εγγυήθηκαν την απρόσκοπτη και αποτελεσματική συνεργασία.