Ο Καλογρίτσας, τα βοσκοτόπια και τα πρόβατα

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 20160 σχόλια

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να παραποιήσεις την αλήθεια είναι να της αποδώσεις ένα μειωτικό προσδιορισμό και να τον καθιερώσεις. Κάπως έτσι λοιπόν, μια έκταση 5.000 στρεμμάτων, που εμφανίζεται στα περιουσιακά στοιχεία του Καλογρίτσα, δεν είναι αυτό που εμφανίζεται, αφού οι μιντιάρχες της έχουν αποδώσει τον προσδιορισμό βοσκοτόπια.
Γράφει ο Φέλιξ
Συνεπώς οι τίτλοι «Βοσκοτόπια είναι οι εγγυήσεις του Καλογρίτσα» ή «Βοσκοτόπια η περιουσία Καλογρίτσα» οφείλει η κοινωνία να αποδεχθεί πως είναι η αλήθεια. Ας δούμε όμως τρία θέματα , για να καταλάβουμε και ποιος τελικώς μας θέλει πρόβατα:
1.Τις κατηγορίες για τον Καλογρίτσα, τον νέο καναλάρχη δηλαδή, αποδίδουν οι παλιοί και χαμένοι καναλάρχες. Αυτοί που μέλημά τους έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια δεν ήταν η αλήθεια, αλλά έχουν και άμεσα και ορατά συμφέροντα να χτυπηθεί ο Καλογρίτσας και πολύ περισσότερο να συνδεθεί με την κυβέρνηση
2.Επιλέον, την ανησυχία αυτή εμφανίζουν δημοσιογράφοι και εκδότες, που άκουσαν πριν από μέρες τον υιό Ψυχάρη να λέει πως έπαιρναν δάνεια με εγγυήσεις όχι βοσκοτόπια αλλά «αέρα», πλην όμως δεν έγραψαν ούτε μονόστηλο. Τα λέει επίσης το Πρώτο Θέμα, του οποίου οι εκδότες πήραν δάνειο από την Πειραιώς, με εγγύηση τον τίτλο της εφημερίδας, για να αγοράσουν οι ίδιοι μετοχές της εφημερίδας που κατείχε ο Μπόμπολας και το αποπληρώνουν με διαφήμιση που δίνει η Πειραιώς στην εφημερίδα
3.Το βασικό όμως είναι τι ισχύει στ αλήθεια. Όχι στην αλήθεια των διηγήσεων του Καλογρίτσα ή του Ψυχάρη αλλά των εγγράφων. Σύμφωνα λοιπόν με την αποτίμηση που κάνει της Τράπεζας Πειραιώς συμφερόντων Βαρδινογιάννη (που μέσω STAR αποκαλεί την έκταση «βοσκοτόπια»), το VALUATION REPORT της Τράπεζας, στις 20 Μαΐου 2011, αποτιμά την έκταση με αξία 100 εκατομμύρια ευρώ. Είναι πραγματικά μια μεγάλη αξία για βοσκοτόπια. Οπότε πρέπει να πάει φυλακή ή ο Καλογρίτσας ή τα στελέχη του Βαρδινογιάννη στην Πειραιώς.
Στις 23 Μαρτίου 2015, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου με αριθμό πρωτοκόλλου 9190/15 (υπάρχει δημοσιευμένο στο διαδίκτυο) εγκρίνει για ένταξη στις διαδικασίες FAST TRACK το σχέδιο επένδυσης ITHACA RESORT αξίας 800 εκατομμυρίων ευρώ σε αυτή την έκταση, με μονάδες ξενοδοχείων, παραδοσιακών κατοικιών, μονάδων υδροθεραπείας, γκολφ κλπ. Οπότε και πάλι το άγονο, δυσπρόσιτο, χωρίς αξία βοσκοτόπι στην Ιθάκη, συμπεριλαμβάνεται σε γιγαντιαία επένδυση. Εν ολίγοις η γη αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια, εκτός αν αποτιμηθεί στα χέρια του Καλογρίτσα για να πάρει τηλεοπτική άδεια.
Αν μιλούν για βοσκοτόπια λοιπόν, είναι γιατί απλώς θέλουν πρόβατα.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger