Η επόμενη μέρα στο πολιτικό και μιντιακό τοπίο...Oι σχέσεις των καναλαρχών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Αλαφούζος και Κυριακού έχουν άριστες σχέσεις με τον Μητσοτάκη, ενώ είναι γνωστός ο σύνδεσμος της οικογένειάς του με τον Μαρινάκη. Επομένως, “καθαρόαιμος” υποστηρικτής της κυβέρνησης μεταξύ των 4 υπερθεματιστών της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες φέρεται να είναι μόνο ο Καλογρίτσας - και ...
τι σημαίνει αυτό για την επόμενη μέρα στο πολιτικομιντιακό παιχνίδι;

Τίποτα δεν πήγε όπως είχε προβλεφθεί: Το συνολικό τίμημα (246 εκ ευρώ) ξεπέρασε τις προσδοκίες του Μεγάρου Μαξίμου, ο Βαρδινογιάννης που θεωρούταν φαβορί και ο Κοντομηνάς με το Αλ Τσαντίρι ηττήθηκαν, ο ένας βάζοντας πολύ λίγα και ο άλλος λόγω κακών χειρισμών, ενώ ο ΣΚΑΙ που είχε ξεκινήσει ανένδοτο εναντίον της κυβερνητικής προσπάθειας να κάνει τη χώρα Βενεζουέλα από άποψη πολυφωνίας, όπως έλεγαν, βρέθηκε με την πρώτη άδεια στα χέρια.

Κάπως έτσι το αφήγημα της αντιπολίτευσης ακυρώθηκε στην πράξη: Δεν ήταν στημένος ο διαγωνισμός αφού δεν κέρδισαν οι “φίλοι” του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν στόχος ο έλεγχος της ενημέρωσης γιατί κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το αποτέλεσμα, δεν έγινε πολύ κακό για το τίποτα αφού τα χρήματα που θα φτάσουν στο δημόσιο ταμείο είναι πολλά και πάντως τόσα που να φέρνουν σε δύσκολη θέση τις προηγούμενες κυβερνήσεις για τα 27 χρόνια ανομίας και δωρεάν παραχώρησης των συχνοτήτων.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάλυση του tvxs, ΕΔΩ...