Καμμένος: Ο Καλογρίτσας μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου

Νέες «ρουκέτες» για τον ρόλο του κ. Καλογρίτσα εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφέροντας πως ο γνωστός επιχειρηματίας και κουμπάρος του τον είχε καλέσει δύο φορές σπίτι του -τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου- και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.
Τη δεύτερη φορά μάλιστα, όπως ανέφερε ο υπουργός Άμυνας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104.9 Fm», ο κ. Καλογρίτσας του ζήτησε να μη συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από κει και πέρα ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα των ημερών, τη σχέση Εκκλησίας – Κράτους, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση και την ηγεσία της εκκλησίας και επισημαίνοντας την πολύ καλή σχέση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο.
Τόνισε μάλιστα ότι και οι δύο πλευρές σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά.
Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού, ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ΄ανάγκη από την αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.