Τραγωδία !!! Αντί για αγριογούρουνο πυροβόλησε και σκότωσε κυνηγό

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 71χρονος ημεδαπός έχασε την ζωή του, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, σε δασική περιοχή, στο Πολυνέρι Δράμας.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 56χρονος ημεδαπός κυνηγός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί θύρας.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε μη επιτρεπόμενη έκταση διενέργειας θύρας, στο Πολυνέρι Δράμας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, ο 56χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 71χρονο.
Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε ο 56χρονος καθώς και 14 κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή και το όχημά του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
Συνελήφθη υπήκοος Μαρόκου ο οποίος παραβίασε τακτική άδεια από Κατάστημα Κράτησης της χώρας 
Συνελήφθη χθες (3-12-2016) το απόγευμα, στον Ίασμο Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μαρόκου, ο οποίος παραβίασε τακτική άδεια από Κατάστημα Κράτησης της χώρας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι είχε παραβιάσει 6ήμερη τακτική άδεια που του χορηγήθηκε από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου ήταν έγκλειστος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ΄επάγγελμα και συνήθεια και αναζητούνταν από την 6-10-2016.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.
Σύλληψη 32χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών     
Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης καθώς και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
Συνελήφθη χθες (3-12-2016) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.    .
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να έχει παραλάβει ένα δέμα, που περιείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 26,4 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 32χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 32,8 γραμμαρίων και δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Κατασχέθηκαν συνολικά 26,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 32,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές από οικίες στη Χρυσούπολη Καβάλας
Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) κλοπές από οικίες, που διαπράχθηκαν, την 6-11-2016 και την 3-12-2016, στη Χρυσούπολη Καβάλας.
Συνελήφθησαν χθες (3-12-2016) το πρωί, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, μία 20χρονη και ένας 15χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Συγκεκριμένα, οι δύο (2) δράστες, το πρωί της 3-12-2016, μετέβησαν στην οικία 86χρονης ημεδαπής, στη Χρυσούπολη Καβάλας, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν τους δύο (2) δράστες και να τους συλλάβουν.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, επίσης, ότι η δράστιδα, το πρωί της 6-11-2016, από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, διέρρηξαν μία ακόμη οικία και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά – κοσμήματα και μέρος των χρημάτων από την κλοπή που διαπράχθηκε την 3-12-2016, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.