Βόμβα για το νερό στο Τυχερό. Οι πολίτες έπιναν ακατάλληλο νερό καταγγέλλει η αντιπολίτευση!

Αναστάτωση στο Τυχερό καθώς όπως καταγγέλλει η παράταξη της αντιπολίτευσης του Δήμου Σουφλίου, Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή, από πλευράς στρατού, αναρτήθηκε στις στρατιωτικές κατοικίες της περιοχής μια ανακοίνωση που καλεί τους στρατιωτικούς που διαμένουν εκεί, να μην πίνουν νερό καθώς αυτό είναι ακατάλληλο.
Η μέτρηση που δείχνει ότι το νερό είναι ακατάλληλο, έγινε από υπηρεσία του στρατού, όμως όλο το Τυχερό υδροδοτείται από την ίδια πηγή νερού… Αυτό σημαίνει ότι το νερό σε όλη την περιοχή είναι ακατάλληλο. Η ανακοίνωση προκάλεσε οργή σε κατοίκους καθώς ο Δήμος Σουφλίου δεν έχει ενημερώσει για κάτι τέτοιο και είναι άγνωστο για πόσες ημέρες κατανάλωναν ακατάλληλο νερό. Η αντιπολίτευση έχει αναρτήσει ήδη κείμενο σε κοινωνικό δίκτυο με το οποίο κάνει λόγο για ένοχη σιωπή του Δήμου Σουφλίου.
“Η ανεύθυνη σιωπή και συμπεριφορά του Δημάρχου και των συναρμοδίων, μπορεί να φέρει απρόβλεπτες συνέπειες στη δημόσια υγεία των κατοίκων του Τυχερού. Καλούμε για ακόμα μια φορά το Δήμαρχο Σουφλίου, να μη παίζει με τη δημόσια υγεία, να ενημερώσει άμεσα τους κατοίκους του Τυχερού που δεν είναι πολίτες β διαλογής και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να έχουν επαρκές και κατάλληλο νερό για πόση” αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο που ανάρτησε η παράταξη Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή.
Μιλώντας στο alexpoli.gr ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Δημήτρης Δαρούσης, ζήτησε άμεσα να δοθούν εξηγήσεις από τη Δήμο Σουφλιού αλλά και να μοιραστούν αύριο κιόλας στον κόσμο εμφιαλωμένα νερά. Ο κ. Δαρούσης τόνισε ότι υπάρχουν ευθύνες του Δήμου Σουφλίου και πολλά ερωτηματικά για το τι έχει συμβεί… “Είναι μεγάλη αμέλεια. Αυτή τη στιγμή κάποιοι κάτοικοι δεν γνωρίζουν ακόμα και πίνουν αυτό το νερό” δήλωσε.
Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Δαρούση