6ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ Αλεξανδρούπολης

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για το 6ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ που διοργάνωσαν οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης και ο Εθνικός Αλεξανδρούποςλη.
Περισσότερα από 300 Αγόρια και Κορίτσια, σε δύο ημέρες, διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, το Βόλεϊ, στα ειδικά για τις ηλικίες των συμμετεχόντων γήπεδα τα οποία διαμορφώθηκαν από τους διοργανωτές του Τουρνουά στα δύο κλειστά Γυμναστήρια της πόλης, το Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης ''Μιχάλης Παρασκευόπουλος'' και το Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου.
Στο τουρνουά, που ήταν πραγματικά μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, έλαβαν μέρος αγόρια και κορίτσια από 6 σωματεία που καλλιεργούν το Βόλεϊ στην περιοχή τα οποία και ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των διοργανωτών. Εκτός από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τις Αμαζόνες Μαΐστρου έλαβαν μέρος η Νίκη Αλεξ/πολης, η Ακαδημία Κομοτηνής, η Θύελλα Φερών, και ο Φοίνικας Αλεξ/πολης.
Την Πέμπτη 22/12/2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου,  πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου και την Παρασκευή 23/12/2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘’Μ.Παρασκευόπουλος’’, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχα το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου καθώς και τουρνουά παμπαίδων και παγκορασίδων (που δεν συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα).
Εμφάνιση unnamed (35).jpg
Τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και  διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα ενόψει των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Εκτός των κυπέλλων και των μεταλλίων που δόθηκαν στους διακριθέντες, όλοι οι συμμετέχοντες πήραν το αναμνηστικό δίπλωμα του 6ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, που αποτελεί το πιο σημαντικό ενθύμιο για μία διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός για το Βόλεϊ της πόλης.
Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των αναπτυξιακών τμημάτων Βόλεϊ του Εθνικού κ.κ. Τάσος Τοκαμάνης και Γρηγόρης Καραπιπέρης αντίστοιχα και ο πρόεδρος των Αμαζόνων Μαΐστρου κ.Ηλίας Σωτηρίου.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας και ο πρόεδρός της Ειρήναρχος Κεμανετζής βοήθησε καθοριστικά ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Παράλληλα με το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Κλειστού Γυμναστηρίου ‘’Μ. Παρασκευόπουλος’’ μία πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα, η οποία είχε θέμα ‘’Mycoach, μια πρωτότυπη ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικής ομάδας’’ με εισηγητή τον δημιουργό του ‘’Mycoach’’ κ.Χρήστο Καλτσίδη. Την ημερίδα συντόνισε ο τεχνικός υπεύθυνος των Αμαζόνων Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης κ.Μάκης Δημητριάδης.
Εμφάνιση unnamed (26).jpg
Ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ
Ο Α.Ο.ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ