Φαήλος : ¨Κατάπτυστες και εθνοβλαπτικές οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη μας. Να κλείσει το προξενείο φιδοφωλιά χθες! "

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ¨Κατάπτυστες και εθνοβλαπτικές οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη μας. Να κλείσει το προξενείο φιδοφωλιά χθες!»
Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2016
Σε συνέχεια των κατάπτυστων και εθνοβλαπτικών δηλώσεων εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο κομματικής του περιοδείας στη Θράκη , ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Οι δηλώσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη από την Θράκη είναι κατάπτυστες και βλαπτικές των εθνικών συμφερόντων, αντηχούν δε τις θέσεις του τουρκικού ισλαμοφασισμού.
Ας μας πει ο κ. Μητσοτάκης που υπάρχει πρόβλημα "ισονομίας και ισοπολιτείας" και την υποσχέθηκε; Προφανώς απευθύνεται στους τουρκόφρονες.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του θυμίζει την τεράστια παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που γίνεται στην Θράκη σε βάρος των Πομάκων και μουσουλμάνων Ρομά συμπολιτών μας, που σκανδαλωδώς και αντεθνικά επιτρέπουμε στην Τουρκία να τους εκτουρκίζει με το ζόρι και να τους καταπιέζει με το δίκτυο μπράβων του προξενείου.
Ζήτησε αθλιωδώς εκμάθηση της Τουρκική για όλους, αντί να απαιτήσει μαζί με τα ελληνικά να διδάσκονται πομακικά και ρομά αντιστοίχως.
Δεν είπε ούτε μισή λέξη για τον ιταμό αποσχιστικό ρόλο του προξενείου, της φιδοφωλιάς που πρέπει να κλείσει χθες.
Ο λαός γνωρίζει ποιοι στέλνουν εκπροσώπους τους σαν σουρουπώσει για να επισκεφτούν από την πλαϊνή πόρτα τον πρόξενο για να υποβάλλουν τα σέβη τους και να ζητήσουν υποψηφίους.
Ή ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλλει τις άθλιες δηλώσεις Μητσοτάκη και καλεί όλους να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Πομάκων, των μουσουλμάνων Ρομά και των Χριστιανών Ελλήνων που καταπιέζονται από τους ισλαμοφασιστικούς μηχανισμούς του κράτους - συμμορία του Ερντογάν.»