"Kότες λειράτες", "γαϊδούρια" και "απατεώνες"...Aνω-κάτω πάλι η βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)..

Τα "γαλλικά" αυτά -κι άλλα πολλά- ακούστηκαν σήμερα μέσα στην βουλή, με πρωταγωνιστές τους Άδωνη Γεωργιάδη, Μάριο Σαλμά και Παύλο Πολάκη.
Οπως...
διαβάζουμε στο newsbeast.gr

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Η ένταση συνοδεύτηκε με φωνές και στη μέση μπλέχτηκε και ο Μάριος Σαλμάς.

Από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη με αφορμή την κατάσταση στην Υγεία χαρακτηρίζοντας τον υπουργό «Κότα λειράτη! Νόμιζα πως οι Κρητικοί είναι λεβέντες αλλά εσύ είσαι κότα λειράτη».

Αποτέλεσμα εικόνας για aDVNIW gEVRGI;ADHW
Η απάντηση του υπουργού Υγείας ήταν άμεση, χαρακτηρίζοντας τον κ. Γεωργιάδη «πιστό σκυλί του Σόιμπλε». Παράλληλα τον κατηγόρησε για διαφθορά στο χώρο της Υγείας και παράνομους διορισμούς.

«Κοιτά με βαθιά στα μάτια . Έβριζες την ΝΔ Καραμανλή και Σαμάρα και πηγές και έγινες Υπουργός και έκανες μεταγραφή εκεί που έντυνες. Είσαι το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε από αυτά που έχει στην αυλή του. Δημιούργησες χρέη 30 εκατομμύρια ευρώ στα νοσοκομεία και έχεις το θράσος και κουνάς το δάχτυλο.  Με ποιον είστε είσαι με την ελληνική κυβέρνηση η με τον Σόιμπλε και άσε τα σάπια. Εμένα δεν με βαστάει κανένας εσένα σε βαστανε στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου για να σε λιβανίζουν ότι είσαι ο καλύτερος Υπουργος», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Τα λεγόμενα του κ. Πολάκη προκάλεσαν την οξύτατη αντίδραση του Γεωργιάδη ο οποίος πήρε αμέσως το λόγο λέγοντάς του «ή θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια για τα οποία λες ή θα πας στα δικαστήρια».

«Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια», φώναζε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι «τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου αν δεν τα φέρετε θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σου δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία σου θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ παλιοψεύτη κρητίκαρε αρχιγαϊδούρι», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα κατηγόρησε τον κ. Πολάκη ότι κρύβεται πίσω από το μουστάκι.

Λίγο αργότερα κ. Πολάκης χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ψεύτη. «Πώς κοιμάσαι τα βράδια που άφησες τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λειράτες!» είπε ο αναπληρωτής υπουργός. Να σημειωθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης που χρησιμοποίησε επανειλημμένα τον χαρακτηρισμό «Κρητίκαρος».
Βαρύτατες εκφράσεις ακούστηκαν όμως και από τον κ. Σαλμά, ο οποίος είπε στον κ. Πολάκη, ότι «στα Σφακιά υπάρχουν 800 άνδρες και μια πουλακίδα». Χαρακτήρισε επίσης τον υπουργό «αληταριό» προσθέτοντας ότι είχε ζητήσει χρήματα από φορείς των φαρμακοποιών για να αγοράσει ασθενοφόρο, να το πάει οδηγώντας στα Σφακιά για να εκλεγεί δήμαρχος.

Απαντώντας ο υπουργός δήλωσε ότι το ασθενοφόρο ήταν ένα από τα παλιά του νοσοκομείου Χανιών που επισκεύασε ο δήμος Σφακίων.