Για να δούμε λοιπόν, τι εφαρμόστηκε από την ΔΕΘ του 2016 … μέχρι σήμερα ( κ Μητσοτάκη ) !

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 20170 σχόλια

Είπε πολλά , πάλι, χθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τον έναν χρόνο της προεδρίας του στη ΝΔ. Λίγα από αυτά που … έκανε ( δηλαδή σχεδόν τίποτα), πολλά από αυτά που – δήθεν – δεν κάνει η κυβέρνηση αλλά, “μπορεί και θα κάνει εκείνος, αν… γίνει κυβέρνηση) και τίποτα από αυτά που ΔΕΝ έκανε ( πχ να απομακρύνει φαινόμενα τύπου Νικου Γεωργιάδη, Σκλαβούνη, Σπανάκη, Σαλμά, Καραγκούνη κλπ ) από το κόμμα του.
Ας δούμε όμως τι έκανε στο τελευταίο μόνον τετράμηνο, ο … “λαικιστής” Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του και προτείνουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που τόσο πολύ του αρέσει η αλήθεια, να τα ελέγξει μόνος του και μετά να τα συμπεριλάβει στη … #Συμφωνία_Αλήθειας του ! 
Από τη ΔΕΘ του 2016 ήρθε η ώρα να δούμε τι εφαρμόστηκε μέχρι τώρα:
1)Από τις 10.000 προσλήψεις για την υγεία, τουλάχιστον 5.666 έχουν προκηρυχθεί ήδη
2)Ο νόμος για το μηνιαίο επίδομα σε 2700 φοιτητές έχει νομοθετηθεί και η μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας έρχεται σύντομα
3)Τα κοινωνικά προγράμματα επεκτάθηκαν, επεκτάθηκε σε όλη τη χώρα το ΚΕΑ και ίσως να έχουμε εντός του έτους νέο δωράκι
4)Ο νόμος για την κοινωνική οικονομία τέθηκε σε εφαρμογή και προχωράμε σύντομα οι παρεμβάσεις για τις Start-up επιχειρήσεις…
Αναμένουμε για περισσότερα με την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων, την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης και την ένταξη της χώρα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE)
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger