Επίσκεψη Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή , Υποστράτηγου Νικόλαου Μενεξίδη

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 20170 σχόλια

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη. Τον κύριο Μενεξίδη συνόδευε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κουτούζος.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη αμφότερους για την πρόσφατη προαγωγή τους σε Υποστράτηγο και Ταξίαρχο αντίστοιχα της ΕΛ.ΑΣ. και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου τους.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ των άλλων το ζήτημα της μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης στο κτήριο του παλιού Νοσοκομείου, η τροχονόμηση της Αλεξανδρούπολης, η παρεμβατική δυνατότητα της Αστυνομίας σε θέματα καθημερινότητας που αφορούν τον Δήμο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η δράση της κινητής αστυνομικής μονάδας, ενός μέτρου που εφαρμόζεται εδώ και 6 μήνες περίπου και παρέχει βοήθεια κυρίως σε ανήμπορους δημότες απομακρυσμένων χωριών και οικισμών του Δήμου μας καθώς και θέματα πολιτικού ασύλου.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους κ.κ. Μενεξίδη και Κουτούζο για την έως σήμερα άριστη συνεργασία, εισπράττοντας τη διαβεβαίωσή τους ότι αυτή θα συνεχιστεί επαυξημένη καθώς οι ανάγκες της εποχής το απαιτούν.
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δοικητή 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης
Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη επί τη ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων. Τον κ. Ζερβάκη συνόδευε ο Διοικητής 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Μπουζέλος.
Ο κ. Λαμπάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και δεν παρέλειψε να εξάρει τις ικανότητες και το ήθος του νέου Διοικητή εκφράζοντας παράλληλα την προσδοκία του για έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.
Ο κ. Ζερβάκης εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει από τη θέση του στα τοπικά θέματα ενώ επεσήμανε την αποτρεπτική δύναμη και ισχύ του στρατού ξηράς, η οποία παραμένει σε υψηλά επίπεδα σε πείσμα των καιρών.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger