Εκδήλωση για την εισαγωγή σε Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Αστυνομίας και Σχολές Πυροσβεστικής

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 20170 σχόλια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Θράκης υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας διοργανώνει τη Δευτέρα                30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 05.30 μ.μ. , στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης (δίπλα από τον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου) ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των Λυκείων της Αλεξανδρούπολης.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 για την εισαγωγή σε Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Αστυνομίας και Σχολές Πυροσβεστικής και η είσοδος σε αυτήν είναι ελεύθερη. Πραγματοποιείται δε ενόψει των δηλώσεων συμμετοχής των μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις που γίνονται τον Φεβρουάριο κάθε έτους.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι υποψήφιοι των σχολών αυτών να ενημερωθούν από ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος για τις απαιτήσεις που υπάρχουν όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, αλλά και κατά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία μετά την αποφοίτησή τους.


Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του  Σ.Ε.Φ. ΘΡΑΚΗΣ
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger