Umami Festival Θράκης '17

Αγαπητοί,

ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε όλα όσα ετοιμάζουμε με πολύ μεράκι για το 1ο Φεστιβάλ οίνου & γαστρονομίας της Θράκης. 

Καθώς μετράμε αντίστροφα πλέον για το Umami Festival 2017 στην Αλεξανδρούπολη, επαγγελματίες του χώρου και θαυμαστές του κρασιού και της γαστρονομίας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό έχουν ενθουσιαστεί που για πρώτη φορά μια τέτοια διοργάνωση θα λάβει χώρα σε μια επαρχιακή πόλη. 

Το ενδιαφέρον από τις γειτονικές χώρες, όπως Τουρκία και Βουλγαρία είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Επιχειρηματίες και στελέχη του κλάδου της εστίασης, αλλά και του τουρισμού, επικοινωνούν μαζί μας, με βασικό σκοπό τη συμμετοχή στο φεστιβάλ και την ανεύρεση συνεργασιών στην ευρύτερη περιοχή. 

Με τη διοργάνωση αυτή ευελπιστούμε να γίνουμε αρωγός διασύνδεσης των σημαντικότερων Ελλήνων οινοποιών και των δικτύων διανομής τους, με τους επαγγελματίες και το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής. Θεωρούμε πως η συνάντηση αυτή θα φέρει άμεσα και ευεργετικά αποτελέσματα σε όλες τις πλευρές. 


Γίνετε τώρα μέλος της οικογένειας του Umami Festival και της προσπάθειας ανάδειξης του επώνυμου ελληνικού οίνου.  

Μπείτε στο www.umamifestival.gr
 
 και βρείτε όλα όσα αφορούν στο φεστιβάλ και στους ανθρώπους που το στηρίζουν. Ενημερωθείτε γα την έκθεση κρασιών, τα ειδικά masterclass οίνου και γαστρονομίας που γίνονται για πρώτη φορά στην περιοχή, αλλά και τα 2 εξαιρετικής ποιότητας γαστρονομικά events (Δείπνο Ασίας και Δείπνο Ανατολής) με καλεσμένους σεφ παγκόσμιας κλάσης. 

Με το παρόν email θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, παρέχοντας σας τις βασικές πληροφορίες για τη διοργάνωση (συνημμένο αναλυτικό Δελτίο Τύπου) και να σας καλέσουμε να συμβάλλετε και εσείς με τη σειρά σας στην επίτευξη των στόχων μας με δυο απλούς τρόπους. Την παρουσία σας και την ενημέρωση για το φεστιβάλ μέσα από τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας σας.
Η συμβολή σας είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς πέρα από την ανάδειξη της περιοχής ως τουριστικό - γαστρονομικό προορισμό και τη διασύνδεση των επαγγελματιών του χώρου, υποστηρίζεται το στόχο της ομάδας του φεστιβάλ για περισσότερα παιδικά “Χαμόγελα”. 
Εμφάνιση Image48.jpeg

Με κάθε εισιτήριο, κάθε παρουσία στα masterclass και κάθε πιάτο στα γαστρονομικά events ενισχύετε την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Η αγάπη μας για το κρασί και τη γαστρονομία γίνεται θεσμός και το βορειότερο άκρο της Ελλάδας είναι στο επίκεντρο!
Γιώργος Τουρατζής