Ο Καρατζαφέρης λέει τη Ντόρα “νέο Μπούτο”!

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Τη Ντόρα Μπακογιάννη βάζει στο στόχαστρό του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», και τον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που είχε ακούσει πρόσφατα την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας να τον αποκαλεί «κωλοτούμπα», περνάει στην αντεπίθεση.
Και, ενώ δηλώνει ότι δεν έχει εξοβελίσει από τη συνείδησή του, ούτε τον Κώστα Καραμανλή, αλλά ούτε και τη Ντόρα Μπακογιάννη, επικαλείται σενάρια που ακούγονται στο παρασκήνιο της πολιτικής, για το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία θα συμμετείχαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Φώτης Κουβέλης.

«Παλαιοί του ΠΑΣΟΚ μου λένε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα επαναλάβει αυτό που έκανε ο πατέρας του, με διπλό άνοιγμα. Από δεξιά με τον Γιάννη Μπούτο και από αριστερά με τον Μανώλη Γλέζο. Μάλιστα λένε ότι ο Μπούτος της σημερινής εποχής θα είναι η κυρία Μπακογιάννη, και Γλέζος ο κ. Κουβέλης», είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος συμπλήρωσε ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι αποθαρρυντικά για την αυτόνομη πορεία τόσο της Δημοκρατικής Συμμαχίας όσο και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού μάλιστα, προσεγγίζει με μάλλον ειρωνική διάθεση και την πρόσκληση που του έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να παρακολουθήσει την έναρξη των εργασιών του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας. «Έχω λάβει και άλλες προσκλήσεις, όπως από τους Ελεύθερους Οικολόγους, την Ελπίδα των Σταυροφόρων της Μακεδονίας, και από αλλού. Θα το αντιμετωπίσουμε την ώρα που θα πρέπει», σημειώνει με νόημα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια