Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με την επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Επαγγελματικοί Ορίζοντες» του Επιμελητηρίου Έβρου


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, πραγματοποίησε, την Τετάρτη 27 Απριλίου και ώρα 11:00 στο γραφείο του, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Επαγγελματικοί Ορίζοντες», κ. Ελένη Ιντζεπελίδου, συνοδευόμενη από πολυπληθή ομάδα συνεργατών.
 Η κ. Ιντζεπελίδου έθεσε στον Δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος, ενώ κατέθεσε και προτάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής, τόσο σε επιχειρηματικό,
όσο και σε τουριστικό και αγροτικό επίπεδο. Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα της αξιοποίησης του γεωθερμικού πεδίου Τραϊανούπολης, καθώς και προοπτικές ανάδειξής του.
Από την  πλευρά του, ο κ. Λαμπάκης, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Έβρου, δηλώνοντας τη στήριξή του στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο, και ευχαρίστησε την κ. Ιντζεπελίδου για την επίσκεψη στο γραφείο του και για τις προτάσεις που κατέθεσε ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Επαγγελματικοί Ορίζοντες». Τέλος, ο κ. Λαμπάκης, επεσήμανε τη σημασία του Επιμελητηρίου Έβρου για την ανάπτυξη του νομού και της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια