ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ ΕΙΔΕΧΘΗ.....

Καθημερινά ακούμε για τα δις που ψάχνει η Κυβέρνηση λόγω της αστοχίας του Μνημονίου…Αφού εφαρμόστηκε και ήταν σίγουροι όσοι οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο για τα νούμερα του ως μόνη σωτηρία τώρα έρχονται να πουν «Αστοχήσαμε…Πληρώστε…»
Κατηγορηματικά διέψευσε τα.... σενάρια περί αναδιάρθρωσης σύσσωμη η Κυβέρνηση….Και «ψάρωσαν» τόσο οι Αγορές που τo spead έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη….Είμαστε τόσο τυχεροί που τους έχουμε….
Χαμός στη Ν.Δ. για την απογραφή του Αλογοσκούφη….Μάλλον αυτοί τώρα θα μηδενίσουν το έλλειμμα κρύβοντας ότι περισσεύει κάτω από το χαλί….


Δεν γιούχαραν τον Πρωθυπουργό στην Ύδρα….Απλά οι άνθρωποι του μόχθου ήθελαν να τον «χτυπήσουν» στη πλάτη για να θυσιάσουν κάτι από το μισθό τους για να σωθεί το Διεθνές κεφάλαιο…εεε…η Πατρίδα ήθελα να πώ….
Ο σεβαστός Αντιπρόεδρος αφού συντόνισε τη Κυβέρνηση, έσωσε τη Χώρα και εξασφάλισε ότι ο Τύπος είναι ανεξάρτητος- χωρίς εκδότες με διαπλεκόμενα συμφέροντα -τα «έβαλε» με τα blogs….
Η απάντηση του λαού στα νέα μέτρα που θα λάβει η Κυβέρνηση είναι η ιστορική πλέον φράση…. «Λεφτά Υπάρχουν»…..με την απόδοση της σημασίας που έλαβε μετεκλογικά…..Σε ελεύθερη απόδοση «δεν θα πάρετε φράγκο….»
Χριστός Ανέστη…..Χρόνια πολλά…..
από pikri-sokolata.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια