Εντυπωσιακός ο Αλεξανδρουπολίτης ποδηλάτης Κώστας Δεληγεώργης

Με ακραία κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα, χιόνια στα ορεινά και χαμηλή ορατότητα λόγω έντονων βροχοπτώσεων πραγματοποιήθηκε και ο φετινός προκριματικός Γύρος Κορινθιακού πριν λίγες ημέρες με συμμετοχές που σχεδόν κάλυψαν τις 100 θέσεις.

Πιστός στο ραντεβού του από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα για ακόμη μια φορά ήταν ο μοναδικός και ξεχωριστός ποδηλάτης μας Δεληγεώργης Κωνσταντίνος, όπου παρά την ταλαιπωρία κατά την μετακίνησή του στην πρωτεύουσα λόγω αυξημένης κίνησης των εορτών και αψηφώντας τις έντονες φλεγμονές στα γόνατα του από τον προηγούμενο Γύρο, βρέθηκε στην γραμμή εκκίνησης μαζί με συναθλητές.


«Ενώ είχα "τσιμπήματα" στα γόνατά μου που δεν πρόλαβα να ξεπεράσω, ξεκίνησα ήρεμα και στα πρώτα χιλιόμετρα έπαθα δύο συνεχόμενα λάστιχα μέσα σε οκτώ λεπτά. Είχα απογοητευτεί τόσο πολύ και λόγω βροχής... ήθελα να συνεχίσω και να καταφέρω να τερματίσω αξιοπρεπώς όπως πάντα.. Η ομάδα μου με στήριξε αρκετά και ήταν το πρώτο γκρουπ που αποτελούνταν από δυνατούς αθλητές και πάνω από όλα αθλητές με συνεργασία και ομαδικό πνεύμα», ανέφερε ο Κώστας Δεληγεώργης κατά τον τερματισμό του.

Με πέντε συνολικά λάστιχα είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος αλλά η συνεργασία στο προπορευόμενο γκρουπ με τον ανηφορίστα σπριντέρ Κωνσταντίνο μπροστά, αποδείχτηκε άριστη και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα 417χλμ σε λιγότερο από 18 ώρες συνεχόμενης βροχής, κατατάσσοντας έτσι τους αθλητές του στην πρώτη δωδεκάδα, με τον Κωνσταντίνο να τερματίζει στην όγδοη θέση γενικής κατάταξης και την πρώτη θέση κατηγορίας στους νεότερους.

«Οι πολυήμεροι και γενικότερα οι μεγάλοι αγώνες είναι εντελώς απρόβλεπτοι και ο αθλητής θα πρέπει να προνοεί και να είναι έτοιμος για τα πάντα!! Το άθλημα της ποδηλασίας από την φύση του είναι από τα πιο απαιτητικά αθλήματα παγκοσμίως. Οι ομοσπονδιακοί Αγώνες δεν ακυρώνονται ποτέ και διεξάγονται πάντα στον φυσικό χώρο ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών», τόνισε ο ποδηλάτης.

Για ακόμη μία φορά ο Πρωταθλητής του ΠΑΟΚ και μοναδικός ποδηλάτης της Θράκης βλέπει τις «μετοχές» του και τις αντοχές του να ανεβαίνουν όλο και πιο πολύ, καθώς η παρουσία του στον χώρο προκαλεί τον έντονο θαυμασμό όλων!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια