Θύμα σεξουαλικής επίθεσης η 15χρονη στην Παρο- Βρέθηκε γενετικό υλικό στα ρούχα της


ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ
Συνεχίζεται το θρίλερ της Πάρου καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στην 15χρονη έδειξαν πως στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης μαθήτριας υπάρχουν ίχνη από ανδρικό γενετικό υλικό.
Το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώνει το σενάριο που ήθελε να υπάρχει και δεύτερο πρόσωπο στο σημείο που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση η μικρή κοπέλα. Μάλιστα όπως δείχνουν τα
πράγματα έπεσε θύμα «δράκου» ο οποίος την κακοποίησε βάναυσα.
Οι εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, δεν οφείλονται στην πτώση και πλέον το ενδεχόμενο του ατυχήματος καταρρίπτεται.
Η Αστυνομία πλέον αναζητά τον μανιακού που επιτέθηκε και χτύπησε μέρα μεσημέρι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάρου, στην παραλία της Χρυσής Ακτής, την 15χρονη, Μάλιστα η κινητοποίηση είναι τόσο μεγάλη, ώστε ο δράστης να εντοπιστεί και να συλληφθεί πριν υπάρξει και δεύτερο θύμα.
Φυσικά είναι και πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν πλέον, ποιος είναι ο άνδρας που όρμησε στο 15χρονο κορίτσι; Το γνώριζε, παρακολουθούσε ή ήταν μια τυχαία συνάντηση; Και φυσικά γιατί τόση βία σε ένα κοριτσάκι μόλις 15 ετών
iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια