Λύγισε στο τέλος η Εθνική πόλο

Με την κούραση να καταβάλει την Εθνική μας ομάδα πόλο στο τελευταίο οκτάλεπτο, γνώρισε την ήττα με 8-6 από την Κροατία.

Ως την τρίτη περίοδο, η Ελλάδα είχε πολύ καλή παρουσία και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, κράτησε τους Κροάτες στο 5-5. Αλλά στο τέλος, δεν άντεξε την πίεση και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Λονδίνο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους τερματοφύλακες να κλέβουν την παράσταση, αλλά η Κροατία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Μπόσκοβιτς. Η αντίδραση του ελληνικού συγκροτήματος ήταν άμεση και ο Φουντούλης ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια η Ελλάδα κέρδισε πέναλτι και ο Μιράλης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1, που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου. Οι Κροάτες ισοφάρισαν με τον Σάκνο σε 2-2, ενώ ο Μουρίκης και ο Ντόμπουντ έβαλαν από ένα γκολ για το 3-3 του ημιχρόνου.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Μπούσλιε έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Κροατία, αλλά ο Μουρίκης απάντησε για το 4-4. Μούσλι και Μουρίκης σκόραραν στη συνέχεια, με το τρίτο οκτάλεπτο να λήγει 5-5. Η συνέχεια δεν ήταν καλή για την Ελλάδα, καθώς στην τελευταία περίοδο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου και δέχτηκε τρία γκολ, χωρίς να μπορεί να απαντήσει. Οι Ντόμπουντ, Μπόσκοβιτς και Σάκνο έδωσαν προβάδισμα τριών γκολ στην Κροατία και το μόνο που κατάφερε η Ελλάδα ήταν να μειώσει ο Φουντούλης με πέναλτι σε 6-8.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-2, 1-3
ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν Αντριτς): Φουντούλης 2, Μιράλης 1, Μουρίκης 2, Δελακάς 1.
ΚΡΟΑΤΙΑ: Μπόσκοβιτς 2, Σούκνο 2, Ντόμπουτ 2, Μπούσλιε 1, Μούσλι 1.
onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια