Παναγιώτης Καλακίκος: Σφραγίδα νομιμοποίησης παράνομων ενεργειών η σφραγίδα του Δήμου Σουφλίου

Αρκεί , η παραίτηση του Αντιδημάρχου του Δήμου Σουφλίου να καλύψει τις παράνομες παραχωρήσεις Δημοτικών εκτάσεων ;;;

Πρώτα στον ίδιο τον Αντιδήμαρχο και τότε Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας και δεύτερον σε μη Δημότες ;;; [Βούλγαρους].

Ποίος θα πίστευε , ότι η σφραγίδα με την ένδειξη : «Ελληνική Δημοκρατία και Δήμου Σουφλίου» θα ήταν σφραγίδα νομιμοποίησης παρανόμων πράξεων ;;

Ποίος θα περίμενε , εκλεγμένοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αυτούς που οι δημότες του Δήμου Σουφλίου εμπιστεύτηκαν, ότι θα κατάρτιζαν υπεύθυνες δηλώσεις με ψευδές περιεχόμενο, έχοντας μοναδικό σκοπό να αποκομίσουν παράνομα οικονομικά οφέλη, πρώτα από όλα οι ίδιοι , όταν χωρίς την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών παραχώρησαν στον εαυτό τους τα εβδομήντα [70] στρέμματα και μετά σε πολίτες Βουλγαρίας , άλλα πενήντα [50] στρέμματα ;;

Λυπούμαστε που κάποιοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου μας , αντί να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των δημοτών μας , με σύννομες αποφάσεις, λειτουργούν προς ίδιο όφελος.

Επιτέλους , ο κ. Δήμαρχος ας αναλάβει τις ευθύνες του, μετά από τη δημόσια ομολογία του στενού συνεργάτη του και τ. Αντιδημάρχου του, θέτοντας αυτόν εκτός της παράταξης του , όσο διαρκεί σε βάθος η έρευνα ,που για μας θεωρείται αυτονόητη ενέργεια.

Για όλα τα παραπάνω, θα πρέπει , ο ίδιος ο Δήμαρχος να πάψει να υποβαθμίζει το εν λόγω θέμα , συγκαλύπτοντας το στενό συνεργάτη του και άμεσα να κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες, προστατεύοντας έτσι το κύρος, τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και τη περιουσία του Δήμου.




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ

Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Σουφλίου

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες.Οι μεσαίοι μιλούν για γεγονότα.Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους

    ΠΛΑΤΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και μία άλλοι κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι λένε ότι να είναι , ότι τους κατέβει, αυτοί πως χαρακτηρίζονται; μάλλον δεν τους εντόπισε ο ΠΛΑΤΩΝ ή δεν υπήρχαν τέτοιοι εκείνη την εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η πρόεδρος της κοινότητας πρωτοκκλησίου Δήμου Ορφέα απουσιάζει κάθε χρόνο από το Δεκέμβρο μέχρι το Πασχα σχεδόν .Πληρώνεται κανονικά θα συνταξιοδοτηθει κιόλας από το κρατος.νομίζω υπάρχει και ηθικό θεμα.Τί έχει να μας πει ο κύριος δήμαρχος και ο κύριος Καλακίκος,τριμηνη άδεια δεν υπάρχει με αποδοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου