«Λέσχη Νέων και Ν. Νικολόπουλος κατά της φασίζουσας νοοτροπίας Καμίνη.»

Χειμαρρώδης συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χθες το πρωί ο Νίκος Νικολόπουλος, γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας στα γραφεία των ανεξάρτητων Βουλευτών στην Βουλή.
Ο κ. Νικολόπουλος καυτηρίασε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του δημάρχου Αθηναίων, κ. Καμίνη ο οποίος απαγόρευσε την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Αθηνών, για τη διεξαγωγή της προγραμματισμένης εκδήλωσης της Λέσχης Νέων «ο ρόλος των νέων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένας θεσμός που μπορεί να φέρει την ανατροπή και την ανάπτυξη.», στην οποία ο κ. Νικολόπουλος θα ήταν ομιλητής και θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης Αττικής.
Το πάνελ της συνέντευξης Τύπου του Νίκου Νικολόπουλου στελεχώθηκε από νέα άτομα, τον Γιώργο Δρακούλη , πρόεδρο της Λέσχης Νέων, την Ελίνα Αναγνωστοπούλου και τον Γιώργο Γραμματικά.
Ο Βουλευτής επισήμανε πως η στάση του κ. Καμίνη,ο οποίος εκτελεί εντολές, συνιστά και καταδεικνύει τον ομφάλιο λώρο μεταξύ του δημαρχείου της Αθήνας, της Χαριλάου Τρικούπη και του Μαξίμου και αποτελεί φίμωση των χιλιάδων αντιμνημονιακών φωνών, που ολοένα και πληθαίνουν.
Παράλληλα, ο κ. Δρακούλης ανέφερε σε υψηλούς τόνους «Στην Ελλάδα του 2014, στην Ελλάδα που γέννησε την δημοκρατία ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης δεν παραχωρεί το Πνευματικό Κέντρο «Αντώνης Τρίτσης» στην Λέσχη Νέων για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη της εκδήλωσης. Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος εκτελεί άνωθεν κυβερνητικές εντολές και δεν επιτρέπει να ακούγονται και άλλες απόψεις εκτός των μνημονιακών.» Επιπλέον, συνέχισε στηλιτεύοντας την στάση του δημάρχου Αθηναίων «Καταγγέλλουμε την σημερινή φίμωση από τους μνημονιακούς εντελοδόχους. Δεν φοβόμαστε…αυτοί μας φοβούνται…Είμαστε νέοι άνθρωποι με φωνή και άποψη, και διεκδικούμε ένα νέο και καλύτερο αύριο για όλους εκείνους που δεν εγκαταλείπουν, που παραμένουν εδώ και αγωνίζονται, για μια καλύτερη Ελλάδα…»
Το βράδυ ακολούθησε πολυπληθής συγκέντρωση στην πλατεία έξω από το Πνευματικό Κέντρο στην οποία έδωσε το παρόν ο κ. Δρακούλης, όπου και ο κ. Νικολόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης Αττικής.

Τέλος, η εκδήλωση μετατέθηκε στις 19 Φεβρουαρίου στο κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών Park.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια