Τροπολογία για τους εκπεδευτικούς κατέθεσαν οι Βουλευτές των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου και Μαρίνος Ουζουνίδης

«Τροπολογία- Προσθήκη για την πλήρωση εκπαιδευτικών θέσεων του Διοικητικού και εκπαιδευτικού Προσωπικού των Διευθύνσεων Δια Βίου Μάθησης, των Σχολικών Εργαστηριακών Κέντρων (ΣΕΚ), των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) »


Έπειτα από συνάντηση της Βουλευτού Θεσσαλονίκης, Ξουλίδου Σταυρούλας, με εκπροσώπους της Ο.Λ.Μ.Ε. στο Μέγαρο της Βουλής, στην οποία παρευρέθηκε και ο Βουλευτής Έβρου, Ουζουνίδης Μαρίνος, κατατέθηκε τροπολογία-προσθήκη στην τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Με την παρούσα τροπολογία ζητείται να αυξηθούν οι εκπαιδευτικές θέσεις που προκηρύχθηκαν από 1125 σε 1337, έτσι ώστε να τοποθετηθούν σε εκπαιδευτικές θέσεις όλοι οι εκπαιδευτικοί ΔΔΒΜ, ΙΕΚ, ΣΕΚ, ΣΔΕ και ΚΔΒΜ, οι οποίοι βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, και για τους οποίους το 8μηνο διαθεσιμότητας λήγει στις 22/3/2014. Θα πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση για ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς και προς αυτή την κατεύθυνση θα ενταθούν οι πιέσεις μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.


Θα ήθελα να τονίσω ότι και εγώ προσωπικά, και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων εκπαιδευτικών και θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να δοθεί λύση στα δίκαια αιτήματά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια