Παραλήρημα Πουλιλιού στο statusradio με αφορμή το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ....Επίθεση στον Καλακίκο!!


Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις εναντίον του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καλακίκου εξαπέλυσε ο δήμαρχος Σουφλίου μιλώντας σήμερα το πρωί στο statusradio και στον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη με αφορμή  τις  ερωτήσεις που τέθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο  από την αντιπολίτευση .
Βεβαίως ο κ. Πουλιλιός πέρασε στην επίθεση για να αποφύγει τις απαντήσεις επί των ερωτημάτων που ετέθησαν στο δημοτικό συμβούλιο .
Για το ζήτημα των χωραφιών που εκμισθώθηκαν σε δημοτική έκταση στην Κορνοφωλιά , ο κ. Πουλιλιός είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει επειδή τα συμφωνητικά υπέγραψε ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος κ. Αρμπατζιάνης όταν ήταν πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου στην προηγούμενη δημοτική αρχή , βεβαίως ο σύμβουλος της παράταξης του, ανέλαβε την ευθύνη και παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου αλλά παραμένει στην παράταξη του.
Δεν ενδιαφέρει όμως τον κ .Πουλιλιό  αν οι Βούλγαροι πολίτες συνεχίζουν να κατέχουν την έκταση μέχρι σήμερα; 
Δεν ενδιαφέρει στον κ. Πουλιλιό αν κάποιοι δηλώνουν δημοτική έκταση η οποία είναι ρέμα  που  δεν καλλιεργείται, και εισπράττουν επιστροφή πετρελαίου κ.λ.π ; 
Δεν ενδιαφέρει τον κ. Πουλιλιό εάν ο δήμος εισπράττει χρήματα από δημοτική έκταση που κατέχουν ιδιώτες οι οποίο εμφανίζονται να την έχουν νοικιάσει ; 
Το ζήτημα των χωραφιών ετέθη στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και ζητήθηκε να δοθούν απαντήσεις στο επόμενο αφού η δημοτική αρχή θα έχει κάνει την έρευνα της, για να λάβει τις αποφάσεις που πρέπει, αντί αυτού, ο  Δήμαρχος τα βάζει με όποιον τολμήσει να κάνει ελέγχο. 
Υ.Γ αν ο κ. Πουλιλιός έχει παράπονα από αυτά που γράφονται για το δήμο κι για αυτόν  στον gkatzio ,μπορεί να στέλνει τις απαντήσεις του εδώ, και όχι να δείχνει φωτοτυπίες από ανάρτηση στο Δ.Σ.( ΔΕΙΤΕ την ανάρτηση που τον ενόχλησε) Οι απαντήσεις του, τα σχόλια του, φυσικά θα αναρτηθούν , αυτό κάνουμε για όλους.
Απολαύστε τον κ. Πουλιλιό 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια