Να στηρίξουν όλοι τώρα τη σύσταση του Δήμου "Παναγίας Κοσμοσώτειρας"

Μετά το δημοσίευμα του capital.gr ,που επικαλείται πηγές του Υπουργείου Εσωτερικών για επικείμενες αλλαγές στο λειτουργικό και χωροταξικό του "Καλλικράτη" , και την επιβεβαίωση ουσιαστικά του πρωθυπουργού με δήλωση του από την Κεφαλλονιά,  δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μην συμπεριλαμβάνεται στις σχεδιαζόμενες  αλλαγές και η σύσταση του Δήμου "Παναγίας Κοσμοσώτειρας" με την συνένωση των πρώην Δήμων Φερών και Τυχερού .
Οι βουλευτές του νομού οι οποίοι στις κατ'ιδίαν συναντήσεις μας έχουν δηλώσει όλοι , ότι συντάσσονται και στηρίζουν το αίτημα των πολιτών των Φερών και του Τυχερού, πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες , να ζητήσουν από το ΥΠΕΣ τη σύσταση του νέου Δήμου .
Είναι η ώρα  οι βουλευτές να δημοσιοποιήσουν όλες τις ενέργειές τους προς την Βουλή και το Υπουργείο, για να ενημερωθούν οι κοινωνίες του Τυχερού και των Φερών .
Οι κομματικές οργανώσεις του Έβρου οι οποίες επίσης έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν τη σύσταση του νέου δήμου, θα πρέπει να γνωστοποιήσουν αυτήν τους τη στήριξη   στο Υπουργείο Εσωτερικών .
Τέλος καλούμε τις Δημοτικές παρατάξεις παλαιές και νέες, στους Δήμους Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου,  να δεχθούν τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας  των κοινωνιών των Δημοτικών Ενοτήτων Φερών και Τυχερού, και να πάρουν δημόσια θέση υπέρ της σύστασης του Δήμου "Κσμοσώτειρας", η στήριξη ψιθυριστά στα αυτιά υποστηρικτών τους είναι παλαιοκομματισμός .

Οι κοινωνίες των Φερών και του Τυχερού δεν θα δεχθούν καμία αλλαγή στον 'Καλλικράτη" χωρίς τη δημιουργία του Δήμου "Παναγίας Κοσμοσώτειρας"

Κίνηση Πολιτών Φερών&Τυχερού 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια