Δυσαρέσκεια Μ. Ουζουνίδη προς τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Ορεστιάδας

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τη δυσαρέσκειά μου προς τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας, κ. Πέτρο Χασανίδη, για την παράλειψή του να με προσκαλέσει στην εκδήλωση του σωματείου, η οποία έλαβε χώρα στις 25/01/2014 στο Χειμώνιο Έβρου. Ελπίζω η συγκεκριμένη παράλειψη να μην έγινε εκ προθέσεως. Ο κ. Χασανίδης και οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να ενημερώνονται και να αναγνωρίζουν τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλω ως Βουλευτής Έβρου για να δοθεί λύση σε πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Έβρου, καθώς και η πόλη της Ορεστιάδας και οι εργαζόμενοί της ειδικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, μια ημέρα πριν από την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, δέχθηκα (για πολλοστή φορά), παρουσία και της συναδέλφου και Αντιπροέδρου της Βουλής, κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με την οποία συζητήσαμε ενδελεχώς τα προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει ο όμιλος και αναλύσαμε τις λύσεις που μπορούν να δοθούν. Από την πλευρά των εργαζομένων παρευρέθηκε και ο συνάδελφός σας και εκπρόσωπος των εργαζομένων του εργοστασίου ζάχαρης Ορεστιάδας, κ. Μπιμπισίδης Βαγγέλης, με τον οποίο συγκεκριμένα καταβάλλουμε εδώ και καιρό μεγάλες προσπάθειες για να αποτρέψουμε το κλείσιμο του εργοστασίου της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, ενός από τα τελευταία εναπομείναντα εν λειτουργία ελληνικά εργοστάσια της περιοχής μας.

Με αφορμή τα γεγονότα αυτά, θα ήθελα να σας τονίσω πως εσείς ως αρμόδιοι φορείς του Έβρου, οφείλεται να κατανοήσετε ότι υπάρχει και δραστηριοποιείται στον Έβρο και ο Βουλευτής, ονόματι Ουζουνίδης Μαρίνος, εκλεγμένος με το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και επειδή πραγματικά πασχίζω και παλεύω καθημερινά για τα προβλήματα των ανθρώπων του νομού μας, τιμώντας τους και ακούγοντας τη φωνή τους όπου κι αν με καλούνε, θα έπρεπε να μου κάνετε την τιμή να παρευρεθώ στην συγκεκριμένη εκδήλωση και να τιμήσω και εγώ με την σειρά μου τον σκοπό που υπηρετείτε στην περιοχή μας.

Ουζουνίδης Δ. Μαρίνος

Βουλευτής Ν. Έβρου, Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια