Επίθεση στον Φωτιάδη από τον εκπρόσωπο τύπου της παράταξης "Πόλη&Πολίτες"

Ο Υφυπουργός Οικονομικών του Σημίτη, αφού «πάταξε» τη φοροδιαφυγή, στήριξε για  χρόνια πολιτικές που οδήγησαν την πατρίδα μας στα βράχια των μνημονίων και της εξαθλίωσης, αποφάσισε τώρα να σώσει και το Δήμο Αλεξανδρούπολης. Συνεχίζει να πολιτεύεται αμετανόητα με λαϊκισμούς της εποχής του «λεφτά υπάρχουν», για αυτό ίσως και δεν του χρειάζεται  ο μισθός Δημάρχου, όπως δηλώνει, με μισές αλήθειες, υπόσχεται απολύσεις, συκοφαντώντας και υβρίζοντας εργαζομένους και εθελοντές του Δήμου με χαρακτηρισμούς «σκουλήκια, γελοίοι, άθλια υποκείμενα και λοιπά» χωρίς να έχει ανακοινώσει κανένα πρόγραμμα, παρά μόνο «πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα».


Κύριε Φωτιάδη, πάντα οι συμβουλές της Πυθίας ήταν διφορούμενες. Εσείς στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας επιλέξατε τον εύκολο δρόμο. Στον κατήφορο που ακολουθείτε θα πορευθείτε μόνος. Οι πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεν θα σας ακολουθήσουν.


Για την Παράταξη Πόλη και Πολίτες


Ο εκπρόσωπος τύπου


Χρήστος Κακαλής

gkatzios: όσο και να μη θέλεις να σχολιάσεις αυτή την ανακοίνωση δεν μπορείς να μην το κάνεις, δηλαδή η Ν.Δ η οποία κυβέρνησε μετά από τον Φωτιάδη και το ΠΑΣΟΚ κύριοι της παράταξης του κ. Λαμπάκη τα έκανε όλα καλά; δεν φέρει ευθύνες για την κατάσταση της χώρας; σήμερα που συγκυβερνούν μαζί τα πάνε καλά και ο λαός ευημερεί; Ο κ. Λαμπάκης δεν εκλέχθηκε έχοντας το χρίσμα από τη Ν.Δ.; σήμερα δεν στηρίζεται από τη Ν.Δ.; δεν είναι μέλος της Ν.Δ.; μήπως την έχει αποκηρύξει  και δεν το πήραμε χαμπάρι; Λίγη προσοχή κύριοι σε αυτά που λέτε δεν βλάπτει, και οι δύο είστε μέρος του συστήματος που εξαθλίωσε τον λαό και συνεχίζετε τον παλαιοκαμματισμό σας σε όλη σας τη λειτουργία και στις αντιπαραθέσεις σας . Να είστε σίγουροι οι πολίτες θα τα συνεκτιμήσουν όλα 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια