Με ανοικτά Αυτιά : Λουκέτα, απολύσεις, ξεπουλήματα και διαμαρτυρίες εφοπλιστών!

Ανέβασε κατά 50% τα ποσοστά τηλεθέασης της η εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά»


Σαρωτική αύξηση στους πίνακες μετρήσεων της τηλεθέασης κατέγραψε η εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» που παρουσιάζει καθημερινά στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», μαζί με την Αμέλια Αναστασάκη.

Οι τηλεθεατές επιβράβευσαν την εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» που ανταποκρίθηκε στην επιθυμία όσων, λόγω μεγάλης απόστασης, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας αλλά ζήτησαν  να δουν πλάνα από την μεγαλειώδη πρώτη συνάντηση των φίλων της Ανατροπής αυξάνοντας κατά 50% τους τηλεθεατές που καθημερινά δηλώνουν παρών στην μεγάλη παρέα της εκπομπής «Μ' Ανοιχτά Αυτιά».

Πολλοί ήταν και αυτοί που έστειλαν μηνύματα μέσω τηλεφωνημάτων, e-mail, φαξ και τυχερών SMS, που χαρίζουν 1.000 Ευρώ, για να δηλώσουν την ικανοποίηση τους για την επιτυχία της πρώτης συγκέντρωσης της Ανατροπής αλλά και να δεσμευτούν πως θα είναι παρόντες και στο δεύτερο κάλεσμα του Ν. Νικολόπουλου.

Σε αυτούς προστέθηκαν ακόμα πολλοί ακόμα τηλεθεατές είδαν φωτογραφίες και βίντεο στην ιστοσελίδα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής (http://www.nikosnikolopoulos.gr/), στο κανάλι του Νίκου Νικολόπουλου στο YouTube και το κανάλι του σταθμού «Ε» στο VIMEO (http://vimeo.com/etvgr) όπου είναι ανηρτημένη ολόκληρη η εκπομπή της Τρίτης με το πλούσιο υλικό από την συγκέντρωση της Δευτέρας.

Περιμένει την σύνταξη από το .2010!
 Δεκάδες ήταν και σήμερα τα τηλεφωνήματα τηλεθεατών που επικοινώνησαν, ζωντανά, στον «αέρα» της εκπομπής «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» με τον Νίκο Νικολόπουλο και τους καλεσμένους της εκπομπής για να πάρουν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε προβλήματα που τους απασχολούν.  Από τις πλέον εξοργιστικές περιπτώσεις ταλαιπωρίας ασφαλισμένων ήταν οι υποθέσεις 2 συνταξιούχων που περιμένουν από το 2012 αλλά και από το 2010 την σύνταξη τους!!! Ο Ν. Νικολόπουλος μάλιστα δεσμεύτηκε να πάει την υπόθεση και στην Βουλή μαζί και με άλλες ιστορίες καθημερινής τρέλας που ανέδειξε η εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» κατά την παρουσία του οικονομολόγου Γιάννη Σωπασή ο οποίος απάντησε ζωντανά σε ερωτήματα των τηλεθεατών φορολογικής / ασφαλιστικής φύσης.

Λουκέτα, απολύσεις, ξεπουλήματα και διαμαρτυρίες εφοπλιστών!
 Εικόνα απόλυτης διάλυσης παρουσιάζει η χώρα, με την κυβέρνηση να έχει καταφέρει το ανεπανάληπτο ρεκόρ να έχει στρέψει εναντίον της όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, από τους δημοσίους υπαλλήλους μέχρι τους εφοπλιστές! Με καλεσμένους τους κκ Νέστωρα Μαυρόπουλο και Ελένη Τσέλιου η εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» αποκάλυψε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την κατάργηση και του φορέα ενοποίησης αρχαιολογικών χώρων, ο κ. Κωνσταντίνος Μαυροειδής, τ. πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Περιστερίου και ο κ. Νίκος Κογιομτσής πρόεδρος των καταστηματαρχών Μοναστηρακίου, αποκάλυψαν με την σειρά τους μια εικόνα χάους και στον εμπορικό κόσμο γκρεμίζοντας τον μύθο πως τάχα το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές βοήθησε τους εμπόρους οι οποίοι όχι μόνο δεν κέρδισαν τίποτα αλλά ο ένας στους δύο αδυνατεί ακόμα και να πληρώσει τις ασφαλιστικές του εισφορές.

Η εκπομπή «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» που χτες βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων που μάχονται κόντρα στο ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου φιλοξένησε σήμερα στο στούντιο τον Πρόεδρο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΔΕΗ κ. Γιώργο Μπίτζα, που κατήγγειλε την κυβέρνηση επειδή ξεπουλά τον ενεργειακό έλεγχο της χώρας. Τέλος με την σειρά του ο κ. Στέργιος Καλόγηρος, Δημοσιογράφος του Βεργίνα TV, παρουσίασε συνεντεύξεις του εφοπλιστικού κόσμου που και αυτός έχει παράπονα από την ασκούμενη πολιτική.


Οργή, αποφασιστικότητα και .. «Χρυσαυγίτες» του .ΠΑΣΟΚ!

 Οργισμένα μηνύματα από την Μακεδονία και όλη την χώρα έστειλαν χιλιάδες τηλεθεατές που δεν πίστευαν στα αυτιά τους ακούγοντας πως στην Βουλή των Ελλήνων ένας Σκοπιανός Βουλευτής τόλμησε να αποκαλέσει το κρατίδιο των Σκοπίων «Μακεδονία»!!! ενώ αποκαλυπτική ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία αυτόπτη μάρτυρα από το επεισόδιο ανάμεσα σε αγρότες και τον Μ. Χρυσοχοίδη με τον τελευταίο να καταγγέλλει για «χρυσαυγιτισμό» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ !!! όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» στέλεχος της ΝΔ της περιοχής που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και ήταν παρών στον επεισόδιο ανάμεσα στον Υπουργό του ΠΑΣΟΚ και τα «πράσινα» στελέχη της περιοχής. Οι τηλεθεατές εξοργισμένοι από τα όσα αποκαλύπτονταν με μηνύματα τους εκδήλωσαν την αποφασιστικότητα τους να βοηθήσουν να αλλάξουν τα πράγματα, λέγοντας ΝΑΙ στο ΟΧΙ που θα φέρει την Ανατροπή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια