Όλα τα hot trends στα γυαλιά οράσεως

Όλο και περισσότερα άρθρα γράφονται για τα γυαλιά ηλίου και πώς πρέπει να τα επιλέγουμε σωστά σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου μας ή ακόμη και σύμφωνα με το χρώμα του φακού που μας αρέσει περισσότερο. Εμείς ξεφεύγουμε από τα τετριμμένα και σας παρουσιάζουμε όλα τα τελευταία trends στα γυαλιά οράσεως, ώστε να επιλέξε τα δικά σας με μεγαλύτερη ευκολία. Οι επιλογές πολλές, το θέμα είναι να κάνετε την καλύτερη…
Ένα από τα σχέδια το οποίο φαίνεται να επικρατεί στα γυαλιά οράσεως είναι το retro, τύπου πεταλούδα. Είναι οι vintage λεπτομέρειές τους που μας έχουν ταξιδέψει σε μια άλλη δεκαετία, αυτό το χαρακτηριστικό τους που έχουμε αγαπήσει περισσότερο. Θηλυκές γραμμές και κομψό στιλ που ταιριάζει άψογα σε κάθε μας εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η εταιρεία Okki προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά οράσεως, τύπου vintage! Πατήστε εδώ !

Αν από την άλλη θέλετε να έχετε ένα πιο sophisticated στιλ, χωρίς να χρειάζεται να μοιάζετε με χολιγουντιανή στάρ, τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως με την υπογραφή της εταιρείας Ray Ban. Ο συνδυασμός των χρωμάτων του καφέ ταρταρούγα και ασημί, προσδίδει την elegant και chic εμφάνιση που αναζητάτε! Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από γυαλιά οράσως Ray Ban.

Τέλος, αν θέλετε ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως το οποίο όχι μόνο θα σας χαρίσει απαράμιλλο στιλ αλλά ταυτόχρονα θα σας γυρίσει πίσω στη δεκαετία του 1960, τότε τα «Καβαφικά», είναι το κατάλληλο ζευγάρι για εσάς. Με την υπογραφή της εταιρείας Tommy Hilfiger ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως με μεταλλικό σκελετό, σε μπλε ματ απόχρωση αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια