Η Άννα Βαγενά έδωσε Η Άννα Βαγενά έδωσε τα χρήματα του ΕΚΑΣ σε δέκα συνταξιούχους!τα χρήματα του ΕΚΑΣ σε δέκα συνταξιούχους!

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 20160 σχόλια

Η Άννα Βαγενά γνωστοποίησε από τον προσωπικό της λογαριασμό, στο facebook, πως έδωσε σε δέκα δικαιούχους του ΕΚΑΣ το ποσό που είχαν χάσει από την ψήφιση του σχετικού νόμου.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν το έκανε με σκοπό να δείξει ότι είναι φιλάνθρωπη, αλλά για να επισημάνει με αυτό τον τρόπο ότι οι βουλευτικές αποζημιώσεις είναι ακόμα μεγάλες και υπάρχει περιθώριο περικοπών…
Αναλυτικά:
«Σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να δημοσιοποιήσω το γεγονός ότι τήρησα την υπόσχεσή μου και έδωσα σε δέκα δικαιούχους του ΕΚΑΣ το ποσό που είχαν χάσει από την ψήφιση του σχετικού νόμου. Ήδη στους λογαριασμούς δέκα δικαιούχων έχουν πιστωθεί από τη βουλευτική μου αποζημίωση τα αντίστοιχα ποσά.
Το δημοσιοποιώ τώρα όχι για να αποσπάσω επαίνους και να παραστήσω τη φιλάνθρωπο, αλλά για να δηλώσω κατηγορηματικά την πεποίθησή μου ότι υπάρχουν περιθώρια και από τις βουλευτικές αποζημιώσεις, αλλά και από τους υψηλούς μισθούς του δημοσίου, για περικοπές προς όφελος των χαμηλοσυνταξιούχων.
Η κίνησή μου είναι συμβολική και σας διαβεβαιώ ότι τα χρήματα που δίνω δεν είναι από το περίσσευμα, αλλά από το υστέρημα του οικογενειακού μου προϋπολογισμού.
Υ.Γ. Ελπίζω η είδηση να τύχει της ίδιας δημοσιότητας με προηγούμενες που με είχαν στοχοποιήσει όλο αυτό το διάστημα.
Ευχαριστώ,
Άννα Βαγενά».
Δείτε το σχετικό post:
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger