Πόκεμον! Ο Δήμαρχος Πάρου χρίζει τον Κυριάκο “Πρωθυπουργό για μια μέρα” και εγκαινιάζει αεροδρόμιο…

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 20160 σχόλια

Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί ότι στην Ελλάδα του 2016, στην Ελλάδα που ετοιμάζεται να προχωρήσει στη Συνταγματική Αναθεώρηση ο σπουδαγμένος στο Χάρβαρντ, αρχηγός της πλέον “φιλοευρωπαικής” παράταξης της χώρας ( όπως διατείνεται ) θα υποχωρούσε σε τριτοκοσμικές ( και αν … ) μεθόδους επικοινωνιακού αντιπερισπασμού και αυτοπροβολής. Έτσι μετά τον … αρχηγό “πολιτικό πρόσφυγα” σε ηλικία 6 μηνών, τώρα χάρις στον Κυριάκο και το επικοινωνιακό μπουλούκι που τον συμβουλεύει θα έχουμε και … “Πρωθυπουργό μιας ημέρας”. Και μάλιστα σε ένα νησί, στην Πάρο, χάρις και στον Δήμαρχο της. Το μόνο πλέον που απομένει για να ολοκληρωθεί το … πολιτικό Δελφινάριο της Συγγρού, είναι να … ζητήσει και την ανεξαρτησία της η Πάρος και ν ανακηρύξει τον Κυριάκο Πρωθυπουργό. Έτσι για να του φύγει και το μαράζι… ( Τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου έχει προγραμματιστεί να γίνουν τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 12 το μεσημέρι, ως είθισται, με τη παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα. Παρών στην τελετή θα είναι και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης. )
Στα σοβαρά τώρα, στην ανακοίνωσή του η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ καταγγέλλει ότι : Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, η Νέα Δημοκρατία σε στενή συνεργασία με τον δήμαρχο και χωρίς θεσμική ιδιότητα, αποφάσισαν να εγκαινιάσουν ένα δημόσιο έργο.
Αναφερόμαστε στο νέο Αεροδρόμιο της Πάρου, που αγωνίστηκε επί 20 χρόνια σύσσωμος ο παριανός λαός μαζί με τους φορείς του και την τοπική αυτοδιοίκηση για την υλοποίηση του. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η προσπάθεια του δημάρχου και της Νέας Δημοκρατίας να οικειοποιηθούν ένα δημόσιο έργο προχωρώντας στην αυριανή εκδήλωση, που διχάζει κομματικοποιώντας την τοπική μας κοινωνία.
Η αυριανή μέρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί κατ΄ ουσίαν να εγκαινιάσει ένα έργο που είχε σχεδόν μηδενική συμμετοχή.
Τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου θα γίνουν τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 12 το μεσημέρι με τη παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα.
Αξίζει να τονιστεί ότι για πρώτη φορά πρωθυπουργός της χώρας επισκέπτεται το νησί μας, για να εγκαινιάσει ένα σημαντικό έργο υποδομής, που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.
ΥΓ: Τόσο πολύ πόνεσε παιδιά το … Νοσοκομείο Σαντορίνης, που το κρατάγατε με νύχια και με δόντια, κλειστό πέντε χρόνια, που αρχίσατε τις … “μαιμουδιές”;…
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger